Протокол № 2 Засідання Громадської ради при Новояворівській міській раді

від 27.06.16 року

Голова – Цап Володимир Ігорович
Секретар – Гринак Іванна Романівна
Присутні – 14 членів Громадської ради ( Додаток № 1)

Відсутні –  Салашник М.,Паславський В.,Здебська М.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Прийняття ГО « Гостинець» та ГО « Розточчя» до складу Громадської ради.

2.Розгляд заяви щодо надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул.С.Бандери у м.Новояворівську для ФОП Бойко З.М.

3.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

4.Розгляд колективного звернення від жителів м. Новояворівська, що проживають по вул. С. Бандери 1 ( під’їзди 3,4.)

5.Розгляд питання про вивіз ТПВ на сміттєзвалище КП « Новояворівськ – житло.»

6.Різне

1.Слухали: Цапа В.І., який ознайомив присутніх з порядком денним засідання ГР. Запропонував вислухати представників від ГО.

Слухали: Більського І. про діяльність ГО « Гостинець»

Пропозиція: Прийняти до персонального складу представників від ГО« Гостинець» та ГО « Розточчя».

Голосували:

За    12

Проти   0

Утримались   0

2.Слухали: Цапа В.І. про розгляд заяви щодо надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул.С.Бандери у м.Новояворівську для ФОП Бойко З.М.

Виступили: Чопко А., Розлуцький А., висловили свої застереження про те, що розширення площі однієї тимчасової споруди приведе до збільшення кількості заяв такого ж змісту.

Швидкий В., у своєму виступі нагадав, що існує заборона на забудову чи розширення торгових площ по центральній вулиці, оскільки існує мараторій, так як представники міської ради не керуються даною інформацією, то необхідно написати звернення до міської ради з вимогою опиратися на Громадські слухання, що відбувалися у 2015 році.

Пропозиція: У зв’язку з прийнятим мараторієм на забудову центральної частини міста Новояворівська вул. С. Бандери  новими торговими павільйонами рекомендувати зняти питання про «надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул.С.Бандери у м.Новояворівську для ФОП Бойко З.М.» з розгляду порядку денного сесії 30.06.16 року

Голосували:

За    14

Проти   0

Утримались   0

3.Слухали: Чопка А., про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. С. Бандери 26 у м. Новояворівську. Висловив думку зняти дане питання з розгляду порядку денного сесії , оскільки, існує ряд невідповідностей.

Виступили: Харченко Г., Саламаха У.,про неможливість приєднання дороги до прилеглої території ОСББ « Наш Явір»,тому, що дорога це є внутрішній квартальний проїзд до будинків.

Пропозиція:  Звернутися до керівництва міської ради з вимогою про зняття даного питання з розгляду порядку деного сесії 30.06.16.

Голосували:

За    13

Проти   0

Утримались   1

4.Слухали: Цапа В.І. , який довів до відома присутніх інформацію про колективне звернення від жителів м. Новояворівська , вул. С. Бандери 1 ( під’їзди 3,4 ).

Пропозиція:Ініціювати зустріч жителів м. Новояворівська , вул. С. Бандери 1 ( під’їзди 3,4 ) та потенційних забудівників для обговорення та вирішення даного питання.

Голосували:

За    13

Проти   0

Утримались   1

5. Слухали: Цапа В.І., який проінформував присутніх про стан сміттєзвалища, та про вивіз  ТПВ.

Виступили: Сливка І., де зазначила, що вивіз сміття абсолютно не контролюється, сміттєзвалище знаходиться близько до водойми, тому існує екологічна загроза. Наголосила на необхідності контролю сміттєзвалища  активістами.

Пропозиція: Вимагати копії договорів від КП « Новояворівськ – житло » про вивіз ТПВ з 01.06.2016. А також обговорити можливість встановлення відео спостереження на сміттєзвалищі, та підведення кабелів електроживлення.

Голосували:

За    13

Проти   0

Утримались  0

 

6. Різне.

Слухали: Розлуцького А. про бажання відреставрувати  знак « Новояворівськ » при в’їзді в місто. Розповів, що виконає роботу без оплати, але необхідні кошти на матеріали, тому звертається до всіх небайдужих долучитися матеріально. (Сума, що потрібна на фарби – 2000 грн.)

 

Голова зборів                                        Цап Володимир Ігорович
Секретар                                                 Гринак Іванна Романівна

Переглядів - 1