20 червня 2019 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні проведе інформаційні заходи в Новояворівську

Анонс заходів:

10.30-12.00 – Гра «Eurosession» для молоді на тему Європейського Союзу.
Місце проведення: Новояворівська школа №3, вул.Шухевича 5, актова зала, 2-й пов.
Запрошуємо учасників Євроклубів та інших європейських проектів, студентів, школярів, активну молодь.
«Eurosession» на європейську тематику – це гра, мета якої в розважальний спосіб підвищити рівень обізнаності молоді щодо Євросоюзу, країн-членів ЄС, їх визначних пам’яток, відомих діячів, творів культури, історичних подій, традицій тощо. Крім того, учасники гри матимуть змогу покращити інтелектуальні навички та відчути командний дух.

13.00-14.30 – Публічна презентація «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС».
Місце проведення: Новояворівська мiська рада, вул.Шевченка, 2, зала засідань, 2-й пов.
На заході ознайомлять із пріоритетами допомоги, яку Європейський Союз надає Україні. Також презентуватимуть довгострокові програми та проекти в сфері бізнесу, освіти, культури, можливості для молоді та ін., в яких українці можуть брати участь щонайменше до 2020 року. Крім того, буде розказано про інформаційні ресурси Представництва ЄС в Україні.
Запрошуються до участі представники неурядових організацій, підприємці, молодь, освітяни, працівники культурної сфери, зацікавлені жителі міста.

Заходи Представництва ЄС у Львівській області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні і спрямовані на підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Переглядів - 3