Новий електронний сервіс: відтепер зареєструвати ТОВ можна онлайн

Головне територіальне управління юстиції у Львівській області інформує про нову електронну послугу, яка має на меті максимальне спрощення умов ведення бізнесу.

Сьогоднівже є можливість в ОНЛАЙН зареєструвати ТОВ.

Який алгоритм дій особи?

Крок 1.Увійдіть в особисти йкабінет в Онлайн будинкуюстиції online.minjust.gov.ua за допомогоюелектронногопідпису.

Крок 2.Заповніть опитувальник, який автоматично згенерує заяву, статут та рішення зборів відповідно до вибраних вами опцій.

Крок 3.Підпишіть згенеровані документи електронним підписом та подайте заяву.

ПАМ`ЯТКА: онлайн-послуга забезпечить:

  • онлайн-реєстрацію ТОВ з можливістю формування необхідної редакції модельного статуту шляхом вибору відповідних пунктів або використання редакції за замовчуванням.
  • Можливість одночасного подання заяви на застосування спрощеної системи оподаткування.
  • Можливість одночасної реєстрації платником податку на додану вартість.
  • А також для чиннихТОВ, що працюють на підставі власної редакції установчих документів, – можливість переходу на роботу на підставі нового модельного статуту.

ВАЖЛИВО: така Е-послугареалізована у вигляді покрокової анкети з детальними підказками та не потребує сканування документів, оскільки для проведення реєстрації вони створюються автоматично на порталі та мають бути завірені електронними підписами всіх засновників.

Таким чином, зареєструвати товариство з обмеженою відповідальністю, що діє на підставі модельного статуту, тепер можна за кілька хвилин в режимі онлайн та без складних бюрократичних процедур.

Переглядів - 5