Скликається позачергова Шістдесят восьма сесія

Відповідно до розпорядження міського голови м.Новояворівська №69 від 05.05.2020 скликається позачергова Шістдесят восьма сесія депутатів VІІ скликання Новояворівської міської ради, у п’ятницю , 08.05.2020 о 10.00 год. у приміщенні сесійної зали міської ради

Пропонований порядок денний:

  1. Про внесення змін до міського бюджету Новояворівської міської ради на 2020 рік

2.Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Б.Пасічника, площею 0,0143 га на земельних торгах (у формі аукціону)

3.Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Б.Пасічника, площею 0,2528 га на земельних торгах (у формі аукціону)

4.Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Приозерна, площею 0,1813 га на земельних торгах (у формі аукціону)

5.Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Приозерна, площею 0,2306 га на земельних торгах (у формі аукціону)

6.Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Приозерна, площею 0,2422 га на земельних торгах (у формі аукціону)

7.Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Т.Шевченка, площею 0,0799 га на земельних торгах (у формі аукціону)

 

Міський голова Василь Муравель

 

Переглядів - 4