Зі святом, дорога матусю!

Традиційно, у другу неділю травня, українці відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до найдорожчої в світі людини – мами.

Материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою, яка допомагає нам долати дороги життя і знову повертатися до отчого порогу. І ким би ми не були, чого б не досягли, ми всі у цей день стаємо просто синами і доньками своїх матерів – лагідних, незрадливих і завжди до нас прихильних.

Дорогі жінки, любі мами!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди цього святого дня. Доземний уклін і щира подяка Вам за життя і виховання, відданість і ласку, розуміння та надійну підтримку. Хай здоровими і люблячими будуть Ваші діти, а Ваша праця і старання будуть належно оцінені.

Особлива подяка Матерям Героїв України – за те, що виховали справжніх патріотів, які стоять на сторожі нашого життя, мужньо захищають цілісність і незалежність нашої держави. Низький уклін матерям, чиї надії і сподівання забрала війна.

Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, душевного спокою, миру та благополуччя, Божої ласки і прихильності долі на довгії літа.

З повагою,

міський голова Василь Муравель

 

Переглядів - 3