Заступник міського голови з питань фінансово-економічної діяльності виконавчих органів ради

СЕРГІЙ ПАВЛІЙЧУК

Заступник міського голови з питань фінансово-економічної діяльності виконавчих органів ради

Народився 24 грудня 1979 року в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області.

Освіта вища. У 2007 році закінчив Львівський державний медичний інститут ім..Данила Галицького за спеціальністю «Хірургія», у 2013 році – Правничий факультет інституту  післядипломної освіти при ЛНУ ім.І.Франка за спеціальністю «Правознавство» . Після закінчення 19 лютого 2013 року отримав диплом про перепідготовку і було присвоєно кваліфікацію спеціаліст-юрист.

Впродовж років кар’єри працював в компанії “Мілі Хелскере” на посаді керівника Західного регіону; в компанії “СПЕРКО” на посаді керівника Західного регіону; в компанії  “Про.Мед.ЦС Прага а.с.” в Україні на посаді керівника Західного регіону; працював в ТзОВ “Фіомекс” на посаді директора; заступником директора з питань комерції на державному підприємстві “Львівський державний ювелірний завод», виконуючим обов’язки директора, а потім директор цього ж підприємства; в ТзОВ “Хавмекс” на посаді заступник директора з комерційних питань.

­­­­З 08 грудня 2020 – заступник голови з фінансово-економічної діяльності виконавчих органів Новояворівської міської ради.

Одружений, виховує двоє дітей.

Контакти

81053, м.Новояворівськ, вул. Тараса Шевченка, 2.

+38096 3557687

Електронна пошта: pavliychuks@gmail.com

Графік прийому

Вівторок та п’ятниця 9.00-12.00 год

 

Переглядів - 41