Чергове ІV засідання виконавчого комітету

Шановна Новояворівська громадо! Виконавчий комітет Новояворівської міської ради VIII скликання повідомляє про проведення 24лютого 2021 року о 14.00 год.  чергового ІV засідання виконавчого комітету. Пропонується для розгляду наступний порядок денний:

  1. Про розгляд заяви щодо перепланування житлової квартири № 85 по вул. С. Бандери, 34 в м. Новояворівськ для гр. Іватьо В.Ф.
  2. Про присвоєння адрес будинкам садибного типу в житловому кварталі с.Чолгині Яворівського району Львівської області.
  3. «Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу в житловому кварталі К-2 по вул. Садова в м. Новояворівськ для гр. Лаврик З.М..
  4. Про переведення садового будинку у жилий будинок у м. Новояворівськ СТ «Приміський садівник» для гр. Зазулі Г.Є.
  5. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна житловий будинок садибного типу в с. Когути №11А для гр. Грабовського І.С.
  6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловий будинок садибного типу по вул. Т. Шевченка в с. Когути для гр. Грабовська М.І.
  7. Про погодження Правил приєднання споживачів до водопровідних та каналізаційних мереж Товариства з обмеженою відповідальністю «Енергія-Тепловодосервіс» на території територіальних громад смт. Шкло та с. Старичі.
  8. Про погодження місця розташування пункту збору сміття для ОСББ «Наш район 124» біля будинку №6 по вул. С.Бандери  в м.Новояворівськ.
  9. Про погодження для ТОВ «Нафтогаз Тепло» Річного плану виробництва, транспортування та постачання теплової енергії/надання послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води на 2021 рік.
  10. Про погодження для ТзОВ «Енергія-Тепловодосервіс» норм витрат водоспоживання та водовідведення для населення, підприємств та установ с.Старичі, с.Воля Старицька Новояворівської міської ради Львівської області.
  11. Про затвердження інструкції з діловодства в Новояворівській міській раді та її виконавчих органах.
  12. Про затвердження розподілу функціональних обов’язків між міським  головою, секретарем ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконавчого комітету ради.
  13. Про надання адресної матеріальної допомоги.
  14. Різне.

 

Керуюча справами виконавчого комітету Олена Рис.

Переглядів - 1