Чергове VIII засідання виконавчого комітету

Шановна Новояворівська громадо! Виконавчий комітет Новояворівської міської ради VIII скликання повідомляє про проведення 21 квітня 2021 року о 15.00 год.  чергового VIII засідання виконавчого комітету. Пропонується для розгляду наступний порядок денний:

  1. Про видачу ордера на житлову квартиру №51  в будинку  №14  по  вулиці Степана Бандери,  в місті Новояворівську
  2. Про оформлення права власності на квартиру №2 по вулиці Вербицького,1 в м. Новояворівську за гр. Мурин О.П., Мурин А.В., Мурин А.В.
  3. Про оформлення права власності на квартиру №7 провулок Новий, 9 в смт. Шкло за гр. Кужиком Т.І.
  4. Про оформлення права власності на квартиру №10 по вулиці Шептицького, 10 в с. Старичі за гр. Загдай А.П., Загдай Ю.А., Загдай С.А.
  5. Про оформлення права власності на квартиру №30 по вулиці Шухевича, 4 в м. Новояворівську за гр. Гребенюк С.С.
  6. Про оформлення права власності на квартиру №41 по вулиці Вербицького,19 в м. Новояворівську за гр. Зелінською С.В., Зелінським Ю.Я., Зелінською Ю.Ю., Зелінською Я.Ю.
  7. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути №2 для гр. Баран Я.Ю.
  8. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути №28 для гр. Козак Н.Я.
  9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Гоголя в смт. Шкло для гр. Драницький Б.Р.
  10. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Т. Шевченка в с. Когути для гр. Шот Г.М.
  11. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу провулок Дачний в с. Стені для гр. Зимовець Д.В.
  12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовий будинок у СТ «Автомобіліст» м. Новояворівськ для гр. Баран Г.Ю.
  13. Про погодження Схеми влаштування тимчасового заїзду по вул.Проектована,2 до будівництва багатоквартирних житлових будинків по вул.Проектована,1 у м.Новояворівськ»
  14. Про погодження ескізного проекту «Пішохідна доріжка біля будівлі ПП «ТОР-Н» від вул.Ст.Бандери до вул. Р.Шухевича (реконструкція)»
  15. Про надання дозволу на видаленнязелених насаджень у Новояворівськійміській раді
  16. Про надання адресної матеріальної допомоги
  17. Різне.

 

Керуючий справами виконавчого комітету    Олена Рис

Переглядів - 1