У міській раді обговорили розробку Стратегії розвитку

В понеділок, 6 вересня, відбулась робоча зустріч керівництва Новояворівської міської ради з представниками Центру розвитку «Громада.UA».

Координаторка Громада.UA Андріана Шехлович розповіла про дії щодо розробки Стратегії, опісля презентації присутні обмінялися думками щодо пріоритетів розвитку громади, заходів та плану дій для розробки Стратегії.

Міський голова Володимир Мацелюх зазначив, що Стратегія є надзвичайно важливим документом, який дозволить підкреслити унікальні ресурси громади, допоможе залучити до життя громади інвесторів, надасть додаткові можливості для розвитку власних і залучення зовнішніх ресурсів, а також відмітив те, що думка громадян щодо нагальних потреб в громаді далеко не завжди співпадає з думкою представників влади, тому, під час розробки Стратегії розвитку, важливо вивчати і враховувати інтереси місцевих жителів.

«Стратегія розвитку громади – не просто документ із цифрами, це визначення майбутнього, до якого прагне громада», – наголосив міський голова.

Варто зазначити, що це була перша робоча зустріч, присвячена Стратегії розвитку Новояворівської громади. Початок покладено, тож попереду чекає велика і копітка робота, результат якої залежить від участі усіх зацікавлених сторін.

 

Переглядів - 1