Стратегія розвитку

Депутати Новояворівської міської ради затвердили “Стратегію розвитку Новояворівської міської територіальної громади на період до 2027 року”.

Відповідний проєкт рішення підтримали 25 депутатів під час засідання Сорок п’ятої сесії Новояворівської міської ради.

Стратегія нам потрібна для того, щоб максимально використовувати наші переваги і потенціал для забезпечення мешканців громади комфортними і безпечними умовами проживання, якісними соціальними та адміністративними послугами, високим рівнем освіти, цікавим дозвіллям, розвитком економіки, залучення інвесторів.

Напрацювання стратегії розпочалося у 2021 році. Участь у розробці брали декілька експертних груп, до складу яких увійшли спеціалісти з усіх сфер і галузей громади. Провели п’ять засідань, де учасники аналізували стан бюджету громади, її інвестиційну привабливість, обговорювали подальший розвиток культури і соціальної сфери, оцінювали стан медичної галузі, аналізували переваги та проблеми освітньої сфери, житлово-комунального господарства.

Координували процес написання Стратегії експерти Ради Європи «Зміцнення громадської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні»: Олександр Солонтай, Юлія Гвоздович, Олексій Коваленко, Олеся Архипська, Олег Дукас.

Дякуємо за можливість та допомогу на нашому шляху до творення справжньої демократії.

 

Переглядів - 475