Конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Публічна бібліотека»

Конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Публічна бібліотека» Новояворівської міської ради.

«25» жовтня2021р. оголошується конкурс на заміщення вакантної посади:

Директора комунального закладу «Публічна бібліотека» Новояворівської міської ради.

 

  1. Найменування і місцезнаходження комунального закладу:

Комунальний заклад «Публічна бібліотека» Новояворівська міська рада. 81053, Львівська обл., Яворівський р-н., місто Новояворівськ, вул. Шевченка Т., буд.1.

 

  1. Умови праці:

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до наступних нормативно правових актів:  Постанова КМУ від 30.08.2002р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; Наказ Міністерства культури України від 18.10.2005  № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки»

 

  1. Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду директора комунального закладу:

Директором комунального закладу «Публічна бібліотека» Новояворівської міської ради може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою

та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до Закону України «Про культуру».

 

  1. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають наступні документи:

– заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;

– автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про відсутність судимості;

– копію паспорта громадянина України;

– копії документів про освіту;

– копію трудової книжки;

– довідку про відсутність судимості;

– рекомендаційні листи довільної форми;

– мотиваційний лист довільної форми.

 

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Особа може надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

 

  1. Місце та строк подання документів:

Документи приймаються протягом 30-ти днів з дня опублікування даного оголошення у відділі культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради за адресою: м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 2. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, умов проведення конкурсу надається в приміщенні відділу культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради за адресою: м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 2.

 

  1. Дата, місце проведення конкурсного відбору:

Дата, місце та час конкурсного відбору буде визначено конкурсною комісією після завершення прийняття документів від претендентів на посаду директора комунального закладу «Публічна бібліотека» Новояворівської міської ради. Про дату та час проведення письмової частини (описових питань), захист презентації та співбесіди кандидати будуть повідомлені уповноваженою особою не пізніше, ніж за три робочих дні до його проведення.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

Барбара-Дацко Василина Михайліна, тел. 0969158740, newcultura2021@ukr.net.

Переглядів - 2