Доступ до публічної інформації

Запит на отримання  публічної інформації

Запит на отримання  публічної інформації у Новояворівській міській раді можна подати:

  • В письмовій формі – особисто до загально-організаційного відділу виконкому Новояворівської міської ради (м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 2, кабінет №8);
  • Електронною поштою – на адресу електронної пошти: novoyavmiskrada@ukr.net;
  • В усній формі – на особистому прийомі громадян посадовій особі, яка здійснює прийом;
  • Факсом – (256) 40-0-84;
  • Телефоном – (256) 42-2-42.

Форма запиту на інформацію

Скачати форму

Порядок оскарження рішень розпорядника інформації або його бездіяльності

Згідно з Законом “Про доступ до публічної інформації”, відповідь на інформаційний запит має бути надано не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту. У разі, якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, строк розгляду запиту може бути продовжено до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження.

Відповідно до статті 23 Закону “Про доступ до публічної інформації”, рішення, дії чи бездіяльність розпорядників інформації можуть бути оскаржені до керівника розпорядника, вищого органу або суду.

Оскарження рішень, дій чи бездіяльності розпорядників інформації до суду здійснюється відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України.

Про доступ до публічної інформації

Рішення міської Ради депутатів на 11 сесії 6-го скликання “Про забезпечення виконання Закону України “Про доступ до публічноїі нформації”

Рішення виконавчого комітету Новояворівської міської ради від 22.08.2011 №482 “Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання та друк документів, що надаються за запитами на інформацію, та порядку відшкодування цих витрат”

Переглядів - 269