Відбулася комісія на заміщення вакантної посади директора КНП «Новояворівська лікарня ім. Ю.Липи»

09.07.2024 відбулась комісія на заміщення вакантної посади директора КНП «Новояворівська лікарня імені Юрія Липи» Новояворівської міської ради.

Комісія вирішила:

  1. Визнати Родича Андрія Івановича переможцем конкурсу на зайняття посади директора КНП «Новояворівська лікарня імені Юрія Липи» Новояворівської міської ради та рекомендувати Новояворівському міському голові призначити його на відповідну посаду і укласти контракт терміном до п’яти років за умови вирішення конфлікту інтересів до часу призначення на посаду.
  2. Бойко Надії Йфосифівні, секретареві конкурсної комісії, начальникові відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення виконавчого комітету:

2.1. Оприлюднити рішення конкурсної комісії та відеозапис засідання конкурсної комісії на офіційному веб-сайті Новояворівської міської ради. (Посилання)

2.2. Підготувати подання на ім’я Новояворівського міського голови з пропозицією про призначення переможця конкурсу Родича Андрія Івановича на відповідну посаду і укладення контракту терміном до п’яти років за умови вирішення конфлікту інтересів до часу призначення на посаду.

 

 

Переглядів - 177