Електронні квитки на внутрішньообласних маршрутах

Новояворівська громада стала першою громадою в Україні, де впровадили електронні квитки на внутрішньообласних маршрутах.

Сьогодні, міський голова Володимир Мацелюх, спільно з начальником управління транспорту і звʼязку ЛОВА Степаном Рудницьким та інвестором з провадження Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology, в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю, вручили персоніфіковані картки для безкоштовного проїзду на приміських та міжміських автобусних маршрутах області.

Першочергово зосередилися на двох пільгових категоріях громадян: учасники бойових дій з І, ІІ, ІІІ групами інвалідності та батьки загиблих Захисників та Героїв Небесної Сотні. Наразі видали 64 картки. Надалі плануємо розширювати групи та збільшувати кількість електронних квитків для пільгових категорій.

Електронні квитки дозволять обліковувати кількість поїздок і визначати необхідну суму компенсації для перевізників. Це заощадить кошти громади.

Процес користування квитками доступний і простий: пільговики повинні прикладати свої картки при вході та виході у транспортний засіб. У разі виявлення проблем чи запитань — звертайтеся за телефоном гарячої лінії
0 800 300 844.

 

Переглядів - 13