Конкурс з вибору керуючої компанії парку “Технологій та бізнесу”

Повідомлення про оголошення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку “Технологій та бізнесу”

Новояворівська міська рада прийняла рішення про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріальним парком «ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ» в селищі Шкло.

Ініціатори створення індустріального парку «ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ»: Новояворівська міська рада (81053, Львівська обл., Яворівський район, місто Новояворівськ, вул. Тараса Шевченка, будинок 2).

Концепція  індустріального  парку  «ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ»  затверджена   Новояворівською  міською   радою  від 23.05.2024 року №3158  «Про створення індустріального  парку «ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ» та  затвердження  Концепції індустріального  парку   «ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ» розміщено для ознайомлення на сайті Новояворівської міської ради.

Умови відкритого конкурсу затверджені рішенням Новояворівської міської від 07.12.2023 року № 2804 (додаток № 1), розміщені для ознайомлення на сайті Новояворівської міської ради.

Конкурсна документація затверджена рішенням Новояворівської міської від 07.12.2023 року № 2804 (додаток № 2), розміщені для ознайомлення на сайті Новояворівської міської ради.

Конкурсна комісія з вибору керуючої компанії індустріального парку «Технологій та бізнесу», затверджені рішенням Новояворівської міської від 07.12.2023 року № 2804 (додаток 3) та порядок роботи (додаток 4).

Відкритий конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку «Технологій та бізнесу» (далі – Конкурс) проводиться на конкурентних засадах в умовах відкритості, публічності та прозорості.

У Конкурсі можуть брати участь юридичні особи, створені згідно із законодавством України, незалежно від організаційно-правової форми, за умови можливості здійснювати таку діяльність відповідно до статуту юридичної особи та фактичної відповідності Конкурсній документації.

Вимоги до претендентів:

Для взяття участі в Конкурсі претендент надає конкурсній комісії такі документи:

–             Заявку на участь у Конкурсі за формою згідно з Конкурсною документацією.
–             Бізнес-план      індустріального             парку   «Технологій та бізнесу»;
–             Презентаційні матеріали;
–             Документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, відповідно до пункту 3.7 конкурсної документації
–             Копія Статуту або інших установчих документів, які належним чином засвідчені та скріплені печаткою;
–             Виписка або Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб  та фізичних осіб підприємців (з обов’язковими записами щодо перебування юридичної особи у процесі провадження у справі про банкрутство та відомостей про перебування юридичної особи в процесі припинення) датовані не пізніше одного місяця на момент розкриття пропозиції;
–             Копія свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ/єдиного податку (у разі відсутності відповідних документів учасник надає інший документ, який підтверджує сплату податків і зборів (обов’язкових платежів) згідно з вимогами чинного законодавства)
–             Документ (копія) на підтвердження повноважень особи, яка:
–             Підписала документи конкурсної пропозиції;
–             Уповноважена на підписання договору (на вибір учасника: виписка зі статуту, довіреність, протокол загальних зборів, виписка з протоколу засновників, наказ про призначення тощо);
–             Копія паспорта такої особи
–             Відомості, які підтверджують можливість претендента забезпечити належне функціонування Індустріального парку, можливість технологічного та організаційного забезпечення такої діяльності.

Земельна ділянка індустріального парку «ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ» вільна від забудови площею 17,4072 га.

Адреса: Львівська область, Яворівський район, селище Шкло, кадастровий номер 4625856500:01:000:1719.

Строк, на який створено індустріальний парк «ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ», становить 30 років.

Додаткову інформацію щодо конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ» можна отримати у першого заступника міського голови Джулай Галини Романівни за адресою: 81053, Львівська обл., Яворівський район, місто Новояворівськ, вул. Тараса Шевченка, 2, тел. (067) 1174868, електронна скринька: gdjulai@gmail.com

Розмір реєстраційного внеску становить 1000,00 (одна тисяча грн 00 коп.) грн.

Отримувач коштів: ГУК Львiв/Новояворівська тг/24060300
ЄДРПОУ: 38008294
Банк отримувача: Казначейство України
Номер рахунку:
UA378999980314010544000013923
Код платежу:  – 24060300 Інші надходження

Призначення платежу: реєстраційний внесок за участь у відкритому конкурсі з вибору керуючої компанії    індустріального    парку     «Технологій та бізнесу»

Реєстраційний внесок не повертається.

Адреса, за якою приймаються заявки на участь у конкурсі:
81053, Львівська обл., Яворівський район, місто Новояворівськ, вул. Тараса Шевченка, будинок 2.
Заявки на участь у конкурсі можна подавати особисто або кур’єрською службою в робочі дні з 9:00 до 12:00 понеділка по п’ятницю .

Заявки приймаються з 03 жовтня 2024 року до 01 листопада 2024 року включно.

Розкриття конкурсних пропозицій:
Місце: Львівська обл., Яворівський район, місто Новояворівськ, вул. Тараса Шевченка, будинок 2, зал виконавчого комітету.
Дата: 06 листопада 2024 року
Час: 11.00 год.

Переглядів - 20