6 грудня – День Збройних Сил України

Дорогі захисники Української держави!

6 грудня – День Збройних Сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні. Збройні сили слугують основним чинником захисту державного суверенітету, гарантом існування держави, її своєрідним фундаментом. У цей нелегкий і відповідальний для України час, маємо усвідомлювати і розуміти, що сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Сьогодні військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої батьківщини. Щодня, у своїй надзвичайно важливій праці, воїни на сході Украни підтверджують роль і призначення національного війська – служити українському народові.
Свято Збройних Сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю, суверенність та неподільність нашої держави.

З глибокою шаною і вдячністю щиро вітаємо всіх військовослужбовців з професійним святом та бажаємо усім вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

Переглядів - 1