Скликається чергова П’ятдесят перша сесія

Відповідно до розпорядження міського голови №52 від 25.01.2019 скликається чергова П’ятдесят перша сесія депутатів VII скликання Новояворівської міської ради у четвер, 07 лютого 2019 року о 10.00 год. у приміщенні сесійної зали міської ради.

 

Пропонований порядок денний:

1.Про внесення змін до міського бюджету Новояворівської міської ради на 2019 рік

2.Про надання пільги щодо сплати земельного податку

3.Про звільнення у 2019 році релігійних організацій від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

4.Про погодження кандидатури Сольського Р.В. на зайняття посади директора Палацу культури «Кристал»

5.Про внесення змін до статуту Палацу культури «Кристал»

6.Про затвердження Програми діяльності ПК «Кристал» з розвитку самодіяльної художньої творчості та організації культурного дозвілля мешканців міста Новояворівськ на 2019 рік

7.Про встановлення Управлінню поліції охорони у Львівській області пільгової оплати за оренду приміщення по вулиці Степана Бандери, 20 в місті Новояворівськ

8.Про встановлення КП «Аптека №242» пільгової оплати за оренду приміщення по вулиці Степана Бандери, 2 в місті Новояворівськ

9.Про затвердження оцінки майна об’єктів комунальної власності Новояворівської міської ради

10.Про передачу на баланс КП «Новояворівськжитло» вуличного освітлення автомобільної дороги Львів-Краківець (М10) на відрізку 36-37 кілометр м.Новояворівськ

11.Про внесення змін в рішення сесії №829 від 06.12.2018р. «Про затвердження в новій редакції Статуту міського комунального підприємства «Новояворівськводоканал»

12.Про списання частини основних засобів, ІНМА та нематеріальних активів, які перебувають на балансі МКП «Новояворівськводоканал»

13.Про затвердження «Екологічної програми міста Новояворівська на 2019 рік

14.Про затвердження Програми громадського бюджету м. Новояворівська на 2019 рік

15.Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації щодо внесення змін до Генерального плану міста Новояворівськ (з метою розміщення кварталу індивідуальної забудови для будівництва та обслуговування індивідуальної житлової забудови (в першу чергу учасникам та сім’ям загиблих у Антитерористичній операції на сході України )

16.Про надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул. С. Бандери у м. Новояворівську для ФОП Матла Б.В.

17.Про розроблення детального плану території міста обмеженою вул. С. Стрільців, 7А м. Новояворівська (гр. Юр О.В.)

18.Про розроблення детального плану південної частини м. Новояворівська обмеженою вул. Львівська м. Новояворівська ПАТ «Укрнафта»

19.Про розроблення проекту внесення змін у детальний план території північної частини м. Новояворівська (Релігійна громада «Всесвітня апостольська церква)

20.Про розроблення детального плану частини м. Новояворівська обмеженою вул. С. Бандери, 18А м. Новояворівська (гр. Червона Н.В.)

21.Про затвердження детального плану території північно-західної частини м. Новояворівська в межах вул. Т. Шевченка (гр. Вахула К.В.)

22.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №6 СТ «Приміський садівник»)

23.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ведення особистого селянського господарства в с. Когути Букай Уляні Василівні

24.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва членам СТ «Приміський садівник»

25.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування викупленого приміщення по вул. Привокзальній для Мазуркевич М.О.

26.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування викупленого приміщення по вул. Привокзальній для Оглашенної О.М

27.Про поновлення договору оренди земельної ділянки ПП «Іл-2»

28.Про поновлення договору про сервітутне землекористування на земельну ділянку для облаштування будівельного майданчика з будівництва готельно-торгово-офісного центру в м. Новояворівську по вул. С.Бандери-Р.Шухевича для гр. Шевченко М.Р.

29.Про розірвання договору оренди землі № 481 від 15.12.2014р. за згодою сторін з ЯРТБВФ «Райінвест» та передача в постійне користування земельної ділянки ОСББ Новояворівськ 2017

30.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва членам СТ «Приміський садівник»

31.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування будівель і споруд каналізаційної насосної станції № 1 МКП «Новояворівськводоканал»

32.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування будівель і споруд операторної №25 МКП «Новояворівськводоканал»

33.Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №3 СТ «Приміський садівник»)

34.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №6 СТ «Приміський садівник»)

35.Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ Цісар Наталії Миколаївні, дружині померлого учасника АТО на сході України (біля масиву №3 СТ «Приміський садівник»)

36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність для ведення індивідуального садівництва членам СТ «Приміський садівник 37.Про внесення змін до додатку до рішення сесії № 854 від 21.03.2013р. «Про затвердження в новій редакції Положення «Про оренду земельних ділянок у м. Новояворівську та порядок встановлення розмірів орендної плати за користування земельними ділянками

Міський голова     Василь Муравель

Переглядів - 3