Наш Новояворівський BookFest!

Олена Бутко

Неділя, 07 липня 2019 р. Талановиті й маститі – місцеві автори, поети, краєзнавці та приїжджі гості, митці слова, – разом в одній аудиторії. У центрі загальної уваги – українське слово: проза, поезія, дитяча література, пісня. Як у вірші Олеся Дяка: “Вже розквітає слова біла кала”.

Олесь Дяк, Марія Людкевич, Романія Торбич, Ірина Мельничук, Петро Іванець, Любов Ничкало, Марія Помірча, Володимир Бруньковський (Григорій Обертайло), Віктор Корнага, Іван Пазин, Наталія Косик, Леся Більська, Марія Ліскевич-Карпа, Василь Юськів – добірне товариство у читальному залі бібліотеки м. Новояворівська. Уперше на Яворівщині – НовояворівськийBookFest2019 від бібліотекарів – берегинь друкованого слова. Під патронатом Новояворівської міської ради (Василь Муравель, Іванна Попик).

А за вікном – святковий галас великого музичного дійства, що цього дня бере свій старт: фестивалю “Молода Галичина”.

 

Іванна Попик

Наш Новояворівський BookFest!

Сьогодні вперше у нашому місті зібралось так багато митців слова та пера ! Ми дуже хотіли створити для таких людей середовище для їхнього спілкування, почути їх ,познайомитись з доробками та працями , найголовніше – взяли за мету ввести у моду читання книг!

Серед таких людей своєрідна атмосфера. Поруч з ними хочеться творити. Вони надихають. Впевнена , що на наступний рік ми вдосконалимо формат і це стане доброю традицією у місті !!! Тим більше , що я це обіцяла Олесю Дяку !!!

Дякую усім !!!

 

Переглядів - 36