Присвоєно звання Почесного громадянина

За доброю традицією, напередодні Дня міста, відбулася урочиста позачергова 56 сесія Новояворівської міської ради. Відповідно до затвердженого порядку денного сесії розглядали питання щодо присвоєння звання Почесного громадянина міста Новояворівська.

За рішенням комісії з питань почесних звань та нагород та депутатського корпусу Новояворівської міської ради звання Почесного громадянина міста Новояворівська присвоєно Литвину Миколі Івановичу.
Микола Іванович зробив надзвичайно вагомий особистий внесок для розвитку і розбудови міста Новояворівська. З 1972 по 1989 рр працював на посаді заступника директора з капітального будівництва ЯВО “Сірка”.

За цей час, при його безпосередньому керівництві було збудовано 3 школи, школу мистецтв, міжшкільний навчальний комбінат, ПК “Кристал”, автостанцію, ФОК “Старт” з басейном, лікарню з поліклінікою, будинок пошти і телеграф, пожежне депо, очисні споруди, сприяв будівництву у місті храму св. ап. Петра і Павла.
Дякуємо Миколі Івановичу за здобутки, за багаторічну плідну працю на користь нашого міста.

Хвилиною мовчання усі присутні в залі віддали честь і вшанували пам’ять загиблих під Зеленопіллям Героїв України, серед яких загинув і наш земляк, Почесний громадянин м.Новояворівська – Мисик Тарас Ігорович.

Привітати новояворівчан з Днем міста, та в рамках співпраці, до нас завітала делегація з м.Оборнік Республіка Польща.

Переглядів - 1