Брифінг за участю народного депутата України Павла Бакунця, міського голови м.Новояворівська Василя Муравля

17 жовтня відбувся офіційний візит керівників міста Новояворівська до Києва. Проведено брифінг за участю народного депутата України Павла Бакунця, міського голови м.Новояворівська Василя Муравля, заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Руслана Гірки та секретаря Новояворівської міської ради Іванни Попик.

Головний меседж до уряду – це погашення заборгованості заробітної плати працівникам ПП «Гарант Енерго М» та забезпечення нормального проходження опалювального сезону у 30-ти тисячному місті Новояворівську.

Відбулася зустріч із народними депутатами Іриною Верещук Ірина Верещук та Ростиславом Тістиком Rostyk Tistyk, представником президента на Львівщині щодо врегулювання питання із подачею тепла в оселі мешканців нашого міста. Надіємось на їхню підтримку і допомогу в усіх сферах життєдіяльності міста.

Також передано звернення працівників ПП «Гарант Енерго М» Міністру розвитку громад та територій України Альоні Бабак з вимогою виплатити заробітну плату в повному обсязі. «При умові повної виплати заробітної плати ми готові розпочати опалювальний сезон» – зазначається у зверненні.

Дякуємо народному депутату Верховної Ради України Павло Бакунець за сприяння та допомогу у вирішенні даного питання, чітку позицію та відстоювання інтересів мешканців Новояворівської громади.

Брифінг щодо опалювального сезону у м.Новояворівськ

Звернення народного депутата України Павла Бакунця та міського голови м.Новояворівська Василя Муравля до уряду щодо погашення заборгованості заробітної плати працівникам ПП "Гарант Енерго М" та забезпечення нормального проходження ополювального сезону у м.Новояворівськ.

Опубліковано Новояворівська міська рада Четвер, 17 жовтня 2019 р.

 

Переглядів - 6