Ювілейний 2019 – Новояворівська міська рада відзначила 50-ти річчя з дня створення

15 серпня 1969 року виборці селища Новояворівське вибрали свою першу селищну раду, яка складалася з 35 депутатів. Мандруючи сторінками історії приємно згадати, як змінювалося наше місто, розцвітало, при цьому змінюючи і статус органу місцевого самоврядування. А також людей, хто пов’язав себе із роботою в Новояворівській міській раді і вклав частинку себе, свого розуму, таланту, зусиль задля розбудови рідного міста.

У переддень новорічних свят, відбулася зустріч поколінь – працівники теперішніх та попередніх років зустрілися, аби спільно відзначити і пригадати 50 літню історію становлення Новояворівської селищної і міської ради.
З ювілейною датою привітав колектив міський голова Василь Муравель і нагородив пам’ятними сувенірами почесних гостей.

Серед запрошених гостей були міські голови всіх скликань – Кристапчук Ананій Антонович, Гордієнко Олексій Валерійович, Шараневич Ярослав Васильович, Горан Микола Васильович, Бач Богдан Франкович. Також звучали вітальні слова у відеопривітанні від Ляшенко Алли Григорівни, яка займала посаду голови Новояворівської селищної міської ради у період з 1985 по 1990 рік.

Привітав усіх присутніх зі святом голова Яворівської районної ради Володимир Сичак: “Бажаю кращої долі та Божого благословення, міцного здоров’я, оптимізму, професійних здобутків, наснаги, комфорту і злагоди у родинах!». За добру роботу та з нагоди 50-ти річчя від дня створення вручив подяку Новояворівській міській раді.

 

Переглядів - 1