Відбулась урочиста позачергова Сімдесята сесія

Відповідно до розпорядження міського голови №71 від 09.07.2020, 12 липня 2020 року відбулась позачергова Сімдесята сесія сесія Новояворівської міської ради.

12 липня відбулась урочиста позачергова 70 сесія Новояворівської міської ради щодо присвоєння звання Почесного громадянина м.Новояворівська.

 

Депутатський корпус ухвалив рішення нагородити званням Почесного громадянина міста:

Жукова Станіслава Вадимовича

Іваніва Ярослава Васильовича (посмертно)

Березу Олександра Митрофановича (посмертно)

 

 

Не буває міст і сіл без наполегливої праці людей, які їх творять, розбудовують, забезпечують життєдіяльність. Святкуючи 55-літній ювілей м. Новояворівська приємно згадувати як воно розцвітало, розвивалося, змінювалося. Разом з тим, і людей, хто вносить посильний вклад у його розвиток; віддає частинку себе, своєї любові, таланту, зусиль на благо рідного міста.

З надзвичайною приємністю міський голова Василь Муравель та секретар ради Іванна Попик нагородили кращих людей міста грамотами за високі професійні досягнення, спрямовані на розвиток та процвітання рідного міста, піднесення його статусу, плідну і натхненну працю та з нагоди відзначення 55-річчя м.Новояворівська.

В урочистостях також взяла участь народна депутатка України Софія Федина.

Музичні вітання звучали у виконанні поважних гостей – заслуженої артистки України Марії Шот, солістів Львівської філармонії Любомира Тарнавського та Ірени Грех, лауреатів 1-премії міжнародного фестивалю «Молода Галичина» Діани Горбяк і Анастасії Левонової, а також учасників телепроєкту «Голос» Марти Рак і Володимира Окілка, народного жіночого вокального ансамблю «Горлиця», драматичного колективу “Art-Valeur”.

Переглядів - 2