Конкурс на заміщення вакантних посад

Новояворівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

– начальник відділу земельних ресурсів та екології виконавчого комітету міської ради (6 категорія);

Вимоги до кандидатів: Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

  • адміністратор відділу «ЦНАП» виконавчого комітету міської ради (5 категорія);

Вимоги до кандидатів: Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

  • головний спеціаліст відділу документообігу, організаційної роботи та контролю виконавчого комітету міської ради (7 категорія);

Вимоги до кандидатів: вища освіта у сфері інформаційних технологій, вільне володіння державною мовою. Досвід роботи з системою електронного документообігу, знання офісних програм різних версій.

– головний спеціаліст – юрисконсульт юридичного відділу виконавчого комітету міської ради (7 категорія);

-провідний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, благоустрою та розвитку інфраструктури (7 категорія);

– провідний спеціаліст відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (7 категорія);

– спеціалістIкатегорії відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (7 категорія);

– спеціаліст I категорії відділу «ЦНАП» виконавчого комітету міської ради (7 категорія).

Вимоги до кандидатів: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають наступні документи:

  • заяву про участь у конкурсі;
  • заповненуособовукартку (форма П-2 ДС) з відповіднимидодатками;
  • двіфотокарткирозміром 4 х 6 см;
  • копіїдокументів про освіту, підвищеннякваліфікації, присвоєннявченогозвання, присудженнянауковогоступеня;
  • копію документа, якийпосвідчує особу;
  • копіювійськового квитка (для військовослужбовцівабовійськовозобов’язаних);
  • довідку про допуск до державноїтаємниці (у разійогонаявності).

Особи, якібажаютьвзяти участь у конкурсі, подаютьдекларацію особи, уповноваженої на виконанняфункційдержавиабомісцевогосамоврядування, у порядку, визначеномуЗаконом України“Про запобіганнякорупції”.

Заявки на участь у конкурсі направляти впродовж  30 днів з дня опублікування даного оголошення за адресою: м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 2.

Переглядів - 4