Чергове VII засідання виконавчого комітету

Шановна Новояворівська громадо! Виконавчий комітет Новояворівської міської ради VIII скликання повідомляє про проведення 7квітня 2021 року о 14.00 год.  чергового VII засідання виконавчого комітету. Пропонується для розгляду наступний порядок денний:

  1. Про внесення змін в договір наймужитла гр. Опанюк Г.І.
  2. Про внесення змін в договір наймужитла гр. Ханас С.М.
  3. Про оформлення права власності на квартиру №9 по вулиці С.Бандери, 8 в м. Новояворівську за гр. Грушін К.В., Юпин Г.С., Сеньковською В.М.
  4. Про оформлення права власності на квартиру №20 по вулиці Вербицького,3 в м. Новояворівську за гр. Василиця Н.В., Василиця М.І., Василицею М.І., Гнатишин С.М., Гнатишина Б.В.
  5. Про оформлення права власності на квартиру №25 по вулиці Шухевича, 1 в м. Новояворівську за гр. Мелимук М.І., Пелиньо Л.Д., Мелимук Ю.Д.
  6. Про оформлення права власності на квартиру №67 по вулиці Львівська, 15 в м. Новояворівську за гр. Мацелюхом П.І., Мацелюх С.А., Дида М.П., Дидою А.Т., Дида Д.Т.
  7. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути №16 для гр. Грабовська О.П.
  8. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути №32 для гр. Зозуля Г.М.
  9. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути № 17-Б для гр. Когут І.В.
  10. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути № 81 для гр. Скобало Р.В.
  11. Про переведення садового будинку у жилий будинок у м. Новояворівськ СТ «Приміський садівник» для гр. Сидор І.Д.
  12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Зелена в с. Мужиловичі для гр. Захара К.В.
  13. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Л. Українки в с. Рулево для гр. Цімко К.О.
  14. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Молодіжна в с. Чолгині для гр. Горіна Н.В.
  15. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. С.Бандери в с. Терновиця для гр. Шипка Т.М.
  16. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. В. Чорновола в с. Мужиловичі для гр. Кіт І.С.
  17. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Широка в с. Мужиловичі для гр. Макаревич Я.М.
  18. Про присвоєння поштової адреси будинку садибного типу в житловому кварталі К-4 по вул. Шклівська м. Новояворівськ для гр. Зенкова Я.А.
  19. Про затвердження відкоригованих тарифів на вивезення та розміщення твердих побутових відходів для КП «Новояворівськжитло»
  20. Про затвердження тарифів на вивезення твердих побутових відходів для ФО-П Чікеля В.М.
  21. Про надання дозволу ОСББ «Шевченка 15» на встановлення шлагбауму між Домом молитви спільноти Церкви християн віри євангельської України по вулиці Шевченка 7а і будинком 15 по вулиці Шевченка в м. Новояворівськ
  22. Про затвердження Порядкукомпенсації витрат автомобільним перевізникам, які  здійснюють перевезення пасажирів, що мають право на  пільговий проїзд
  23. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень у Новояворівській міській раді
  24. Про надання дозволу ФОП Сливка І.З. на здійснення виїзної торгівлі в селі Старичі
  25. Про надання адресної матеріальної допомоги.
  26. Різне.

 

Керуючий справами виконавчого комітету Олена Рис.

Переглядів - 1