Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель смт Шкло Новояворівської міської ради

Оголошення

Новояворівська міська рада повідомляє, що 24.06.2021 на засіданні дванадцятої сесії VIII скликання прийнято рішення за № 740 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель смт Шкло Новояворівської міської ради».

Новояворівська міська рада вирішила:

  1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель смт Шкло Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області у складі текстових та графічних матеріалів розроблених приватним підприємством «Експозем».
  2. Затвердити середню (базову) вартість одного метра квадратного земель смт Шкло у розмірі 196,46 грн (сто дев’яносто шість гривень 46 копійок).
  3. Виконавчому комітету Новояворівської міської ради підготувати інші необхідні документи з метою введення в дію з 01.01.2022р. нової нормативної грошової оцінки земель смт Шкло.
  4. Дане рішення оприлюднити на офіційному веб-сайті міської ради згідно вимог чинного законодавства.
  5. Вважати таким, що втратило чинність рішення Шклівської селищної ради Яворівського району Львівської області №2557 від 26.03.2015року «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель селища Шкло та введення в дію нових розмірів плати за земельні ділянки у селищі Шкло».
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою та першого заступника Новояворівського міського голови Джулай Г.Р.

 

Переглядів - 2