Чергове XIV засідання виконавчого комітету

Шановна Новояворівська громадо! Виконавчий комітет Новояворівської міської ради VIII скликання повідомляє про проведення 14 липня 2021 року о 14.00 год.  чергового ХІV засідання виконавчого комітету. Пропонується для розгляду наступний порядок денний:

  1. Про виконання бюджету Новояворівської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року
  2. Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади на 2021 рік
  3. Про зняття з квартирного обліку у виконавчому комітеті Новояворівської міської ради черговиків
  4. Про затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Новояворівської міської ради
  5. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути № 77 для гр. Русяк Є.А.
  6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Залізнична в смт. Шкло для гр. Василиця О.В.
  7. Про присвоєння адреси об’єкта нерухомого майна – садовий будинок у СТ «Приміський садівник» м. Новояворівськ для гр. Карабін І.М.
  8. Про розгляд заяви щодо перепланування житлової квартири № 35 по вул. С. Стрільців, буд. 4 в м. Новояворівськ для гр. Сичак О.М.
  9. Про постійно діючу міжвідомчу комісію виконкому Новояворівської міської ради з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж ЦО і ГВП.
  10. Про погодження Схеми благоустрою прилеглої території з влаштуванням пішохідної доріжки до магазину «Сантех» по вул. Шевченка, в м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області.
  11. Про погодження для ТзОВ «Енергія-Тепловодосервіс» примірних форм тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води в с.Старичі, Бердихівській СЗШ І-ІІІ ст. і Шклівській СЗШ І-ІІІ ст.
  12. Про погодження для ТзОВ «Інженерно-виробничий центр» річного плану виробництва, транспортування та постачання теплової енергії та загальновиробничих норм питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів на 2021-2022р.р.
  13. Про погодження для ТзОВ «Енергія-Тепловодосервіс» річних планів виробництва, транспортування та постачання теплової енергії і постачання гарячої води на 2021/2022 роки у котельні с.Старичі, та паливних у Бердихівській СЗШ І-ІІІ ст. і Шклівській СЗШ і-ІІІ ст.
  14. Про погодження Схеми розташування сміттєзбірника твердих побутових відходів для ОСББ «Добрий- господар» біля будинку №18 по вул. С.Стрільців в м. Новояворівськ
  15. Про погодження Схеми на встановлення огорожі між будинком 5 по вул. Приозерна та приватними земельними ділянками
  16. Про погодження Схеми розташування дитячого майданчика для житлових будинків №15 та №17 по вул. Львівській в м. Новояворівськ
  17. Про погодження Схеми на встановлення засобів примусового зниження швидкості, пішохідних переходів та дорожніх знаків на території Новояворівської міської ради
  18. Про погодження Схеми розташування сміттєзбірника твердих побутових відходів для ОСББ «Новояворівськ 2019» біля будинку №24 по вул. Вербицького в м.Новояворівськ
  19. Про надання дозволу Бондаренко Уляні Василівні на реєстрацію місця проживання її дитини
  20. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Новояворівської міської ради №125 « Про надання дозволу на цілодобову роботу магазину «Все для дому» ТзОВ від 10.03.2006 року.
  21. Про надання адресної матеріальної допомоги.
  22. Різне.
Переглядів - 1