Міжнародний фестиваль «Молода Галичина 2021» відбувся

В понеділок, 12 липня, урочистостями завершився 28 Міжнародний фестиваль «Молода Галичина 2021», який вирував українськими піснями в місті Новояворівську.

«Мені надзвичайно приємно, що 84 учасники із всіх областей України та 10 країн світу взяли участь у цьогорічному фестивалі «Молода Галичина», – зазначив на урочистому закритті міський голова, голова оргкомітету фестивалю Володимир Мацелюх . – «Я бачив, як конкурсанти хвилювалися, бо в кожного з них є мрії, життєві плани. Після фестивалю у багатьох із них відбудеться серйозна поправка в житті. Дякую за підтримку вже існуючої традиції, котра значною мірою допомагає молодому поколінню відкрити власні таланти, а декому навіть й реалізуватися у житті».

До багатотисячної глядацької аудиторії з фестивальної сцени, зокрема, звернувся традиційний голова журі, народний артист України, композитор, професор, ректор Київського інституту музики ім. Глієра Олександр Злотник, наголосивши, що «Молода Галичина» – єдиний і поважний фестиваль української пісні.

Олена Єлфеєва з міста Кишинів стала володарем «Гран-прі» фестивалю «Молода Галичина 2021».
Конкурсанти та високоповажне журі дарували багатотисячній аудиторії свої виступи, а опісля на аудиторію чекали виступи зіркових гостей: гурт «Patsyki z Franeka», співачка «Sowa» та гурт «Nayavu».

Разом із нагородами конкурсанти поїхали додому з гарними спогадами про фестиваль.

 

Переглядів - 53