Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Мужиловичі

Новояворівська міська рада повідомляє, що 14.07.2021 на засіданні позачергової чотирнадцятої сесії VIII скликання прийнято рішення за № 841 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Мужиловичі Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області».

Новояворівська міська рада вирішила:

  1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель с.Мужиловичі Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області у складі текстових та графічних матеріалів розроблених Товариством з обмеженою відповідальністю «Західземлепроект Плюс».
  1. Затвердити середню (базову) вартість одного метра квадратного земель с.Мужиловичі у розмірі 134,18 грн (сто тридцять чотири гривні 18 копійок).
  2. Виконавчому комітету Новояворівської міської ради підготувати інші необхідні документи з метою введення в дію з 01.01.2022р. нової нормативної грошової оцінки земель с. Мужиловичі.
  3. Дане рішення оприлюднити на офіційному веб-сайті міської ради згідно вимог чинного законодавства.
  4. Вважати таким, що втратило чинність рішення Мужиловицької сільської ради Яворівського району Львівської області №272 від 15.07.2018року «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с.Мужиловичі».
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою та першого заступника Новояворівського міського голови Джулай Г.Р.

 

 

 

 

Переглядів - 2