Чергове XV засідання виконавчого комітету

Шановна Новояворівська громадо! Виконавчий комітет Новояворівської міської ради VIII скликання повідомляє про проведення 22 липня 2021 року о 14.00 год.  позачергового ХV засідання виконавчого комітету.

Пропонується для розгляду наступний порядок денний:

  1. Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади на 2021 рік
  2. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт вул.Привокзальна в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області»
  3. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт доріжки до училища в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області»
  4. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт прибудинкової дороги житлових будинків №19 по вул. С. Бандери та №1 по вул. І. Мазепи в м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області»
  5. Про затвердження розпоряджень Новояворівського міського голови
  6. Про утворення місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
  7. Різне.

 

Керуючий справами виконавчого комітету Олена Рис.

Переглядів - 1