Запобігання та профілактика харчового отруєння серед населення в літній період

Відповідно до рішення обласної комісії з питань ТЕС і НС №20 від 12.07.2021, з метою запобігання та профілактики харчового отруєння серед населення в літній період, керівникам підприємств громадського харчування та продовольчої торгівлі

 

РЕКОМЕНДУЄМО:

▪️ Не допускати приготування та реалізацію в теплий період року небезпечних в епідемічному відношенні страв, в т.ч. салатів заправлених сметаною, майонезом, кондитерських виробів із заварним кремом;

▪️ Реалізацію кулінарних виробів, що особливо швидко псуються в т.ч. на літніх майданчиках, без дотримання відповідних температурних умов зберігання;

▪️ Наявності відповідних умов для дотримання працівниками та відвідувачами правил особистої гігієни;

▪️ Створення на підприємствах необхідного запасу миючих та дезінфікуючих засобів, антисептиків;

▪️ Забезпечення підприємств водопровідною водою гарантованої якості.

 

Переглядів - 1