Нарада з керівниками відділів міської ради, представниками ДСНС, поліції, охорони здоров’я та установ

Міський голова Володимир Мацелюх провів розширену нараду з керівниками відділів міської ради, представниками ДСНС, поліції, охорони здоров’я та установ.

Начальник фінансового управління міської ради Надія Горох доповіла про виконання бюджету Новояворівської міської ради за 7 місяців 2021 року.

Директор КП «Муніципальне господарче управління «Комфорт» Наталія Задорожна доповіла про початок діяльності підприємства, працевлаштування працівників та ознайомила учасників наради з подальшою роботою підприємства на 2021 рік.

Зокрема, директор ПК «Кристал» Роман Сольський розповів про проведену роботу у Палаці культури за 7 місяців 2021 року, а саме ознайомив присутніх з подіями, які відбулися, про проведення ремонтних робіт, а також озвучив проблемні питання.

У своїй доповіді заступник директора КНП НМР «Новояворівська лікарня ім.Ю.Липи» Богдан Жмурко повідомив про те, що в лікарні не перебуває жодного хворого на COVID-19. Також зазначив, що мешканці громади можуть вакцинуватися від коронавірусу в актовій залі лікарні.

По завершенню наради Володимир Мацелюх надав відповідні доручення, а також привітав з ювілеєм начальника фінансового управління міської ради Надію Горох та начальника відділу «ЦНАП» Уляну Ганусяк, які вони відзначали напередодні.

Переглядів - 1