Скликається Вісімнадцята чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради VIII скликання

Відповідно до розпорядження Новояворівського міського голови №17 від 10.09.2021 скликається Вісімнадцята чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради восьмого скликання, у четвер , 23 вересня 2021 року, о 10.00 год, у приміщенні сесійного залу.

Пропонований порядок денний:

1. Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади на 2021 рік

2. Про внесення змін до рішення Новояворівської міської ради №532від 22.04 2021р. «Про внесення змін до рішення Новояворівської міської ради №25 від 14.12.202

3. Про затвердження оцінки майна об’єкта комунальної власності Новояворівської міської ради

4. Про затвердження Програми здійснення ефективних заходів щодо попередження та

профілактики скоєння повторних злочинів серед осіб звільнених з місць позбавлення волі та осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі на 2021 рік

5. Про затвердження Програми розвитку інформаційного простору і поліпшення забезпечення інформаційних потреб територіальної громади Новояворівської міської ради Яворівського району друкованим засобом масової інформації – часописом «Яворівщина» на 2022 рік

6. Про внесення змін до рішення Новояворівської міської ради VIIІ скликання №10 «Про затвердження старост» від 08.12.2020р

7. Про утворення старостинських округів Новояворівської міської територіальної громади

8. Про присвоєння старостам рангів посадової особи місцевого самоврядування

9. Про прийняття майна до комунальної власності Новояворівської міської ради з подальшою передачею на баланс КП «Новояворівськжитло»

10. Про прийом-передачу майна з балансу КП «Шкловодоканал» на баланс МКП «Новояворівськводоканал»

11. Про внесення змін в рішення сесії Новояворівської міської ради №858 від 12.08.2021 року «Про прийом-передачу майна з балансу ЖКП «Шкло» на баланс КП «МГУ «КОМФОРТ»

12. Про внесення змін в рішення сесії Старичівської сільської ради №17-23/VII від 02.11.2017 року«Про передачу в оперативне управління КП Старичівської сільської ради «Житлосервіс» окремих квартир та/або нежитлових приміщень багатоквартирних будинків, які не перебувають у приватній власності та право державної чи комунальної власності на них не зареєстроване

13. Про передачу на баланс КП «Новояворівськжитло»гуртожитку по вул.Шептицького,1в с.Старичі

14. Про надання дозволу на списання транспортних засобів з балансу ЖКП «Шкло»

15. Про затвердження Статуту Новояворівської міської територіальної громади

16. Про затвердження Положення про консультації з громадськістюв Новояворівській міській територіальній громаді

17. Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій, адресованих Новояворівській міській територіальній громаді та її виконавчим органам

18. Про затвердження Положення про місцеві ініціативи в Новояворівській міській територіальній громаді

19. Про затвердження Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів та посадових осіб місцевого самоврядування в Новояворівській міській територіальній громаді

20. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Новояворівської міської ради

21. Про затвердження детального плану частини території III A мікрорайону обмеженого вул. Вербицького щодо визначення планувальної організації і функціонального призначення та впорядкування цієї території для містобудівних потреб

22. Про затвердження проекту Детального плану частини території обмеженої вул. М. Вербицького для побудови дзвіниці, недільної школи для дітей, будинку благодійності релігійної громади УПЦ КП пророка Іллі м. Новояворівська

23. Про затвердження проекту Детального плану території по розміщенню земельної ділянки для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Воля Старицька Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Чікель О.Ф.)

24. Про затвердження проекту Детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Ліс Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Шот Р.І.)

25. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Солиги Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Каріков А.В.)

26. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Солиги Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Кархут Н.М.)

27. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Солиги Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Паславський М.Я.)

28. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Солиги Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Сидор О.Б.)

29. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Солиги Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Стень Р.Б.)

30. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Солиги Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Трохимченко І.І.)

31. Про затвердження проекту Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Старичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Думбрава Х.В.)

32. Про затвердження проекту Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Старичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Кулай В.І.)

33. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Лесі Українки в с. Терновиця Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Гепалова С.М.)

34. Про затвердження проекту Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Безега Г.М.)

35. Про затвердження проекту Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Верхола М.Ю.)

36. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Зозуля М.Д.)

37. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Зозуля О.В.)

38. Про затвердження проекту Детального плану території по розміщенню земельної ділянки для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Мірило Б.В.)

39. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Федор Л.П.)

40. Про затвердження проекту Детального плану території щодо визначення планувальної організації, функціонального призначення і параметрів забудови для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в с. Камянобрід Яворівського району Львівської області

41. Про затвердження проекту Детального плану частини території обмеженої вул. А. Шептицького, 20 для будівництва та обслуговування торгово-офісної будівлі з гаражем в с. Прилбичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Кархут М.Д.)

42. Про затвердження проекту Детального плану частини території по вул. Львівська щодо визначення планувальної організації і функціонального призначення території з метою будівництва торгово-офісної будівлі м. Новояворівськ (землекористувач ПП Товаль)

43. Про затвердження проекту внесення змін до Детального плану території розміщення земельної ділянки для реконструкції будівлі льонозаводу літ. А-2 по вулиці Промислова, 8 в селі Бердихів Яворівського району під завод по виробництву олії та тваринних жирів на території Новояворівської міської ради за межами села Бердихів Яворівського району Львівської області (ТзОВ «Явір-Інвест»)

44. Про розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Добростани Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Майстришин О.М.)

45. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Кам’янобрід Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Баран І.М.)

46. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Когути Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Борова Л.В.)

47. Про розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Когути Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Грабовський В.Р.)

48. Про розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Когути Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Зеленюх І.Ф.)

49. Про розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Когути Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Палига В.І.)

50. Про розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Когути Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Шевчик А.В.)

51. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Прилбичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Середа І.Р.)

52. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Солиги (Кружки) Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Івахів В.В.)

53. Про розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Терновиця Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Фаренюк А.Я.)

54. Про розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Балабух С.Ф.)

55. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Гірняк Р.Б.)

56. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Козак Н.В.)

57. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Шот А.С.)

58. Про розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд провулок Й. Ливицького в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Шот М.Т.)

59. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр.Юсько О.В.)

60. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Незалежності смт. Шкло Яворівського району Львівської області

61. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування костелу Пресвятої Тройці в с. Терновиця Яворівського району Львівської області

62. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території на розміщення парку в с. Прилбичі Яворівського району Львівської області

63. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території на розміщення парку в с. Чолгині Яворівського району Львівської області

64. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території обмеженою вул. 50-ліття УПА щодо визначення планувальної організації і функціонального призначення території що межує до Релігійно-Просвітницького центру м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області

65. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території центральної частини с. Бердихів в складі: футбольне поле включно з іншими об’єктами громадської забудови Яворівського району Львівської області

66. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території центральної частини с. Прилбичі в складі: адмінбудинку старостату, народного дому, скверу та релігійної будівлі Яворівського району Львівської області

67. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території центральної частини с. Прилбичі в складі: футбольне поле включно з іншими об’єктами громадської забудови Яворівського району Львівської області

68. Про надання дозволу на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області

69. Про найменування нових проектованих вулиць розташованих у житловомих кварталах с. Чолгині, с. Терновиця Яворівського району Львівської області

70. Про найменування нової проектованої вулиці розташованої у житловому кварталі К-4 м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області

71. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 19,8320га, що розташована: Львівська область, Яворівський район, с. Воля-Старицька (в межах населеного пункту), на території Новояворівської міської ради, кадастровий номер: 4625888500:01:000:0266, включення до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на них в комплексі з розташованими на них водними об’єктами на земельних торгах у формі електронного аукціону та продаж на земельних торгах у формі електронного аукціону права оренди земельної ділянки водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом

72. Про передачу в оренду земельних ділянок ТзОВ «Кам’янка Енерго» площами 1,959 га, 1,6704 га та 0,7912 га в с.Добростани для будівництва та обслуговування сонячних електростанцій

73. Про передачу в оренду земельної ділянки ТзОВ «Кам’янка Енерго 2» площею 2,1507 га в с.Добростани для будівництва та обслуговування сонячної електростанції

74. Про передачу в оренду земельних ділянок ТзОВ «Кам’янка Енерго 3» площами 1,7839 га та 2,1911 га в с.Добростани для будівництва та обслуговування сонячних електростанцій

75. Про передачу в оренду земельної ділянки ТзОВ «Кам’янка Енерго 4» площею 1,4517 га в с.Добростани для будівництва та обслуговування сонячної електростанції

76. Про передачу в оренду земельної ділянки ТзОВ «Кам’янка Енерго 5» площею 1,4450 га в с.Добростани для будівництва та обслуговування сонячної електростанції

77. Про передачу в оренду земельної ділянки ТзОВ «Кам’янка Енерго 6» площею 1,4402 га в с.Добростани для будівництва та обслуговування сонячної електростанції

78. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка розташована в смт Шкло Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області, кадастровий номер 4625856500:01:000:0333, (КВЦПЗ-16.00) землі запасу зі зміною конфігурації без зміни площі

79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка розташована в смт Шкло Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області, кадастровий номер 4625856500:01:000:0332, (КВЦПЗ-16.00) землі запасу зі зміною конфігурації без зміни площі

80. Про надання дозволу Новояворівській міській раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для створення (розташування) парку в с.Чолгині на території Новояворівської міської ради

81. Про надання дозволу Новояворівській міській раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для створення громадського пасовища в с.Терновиця орієнтовною площею 5,0 га

82. Про передачу в користування земельної ділянки (суперфіцій) Басейновому управлінню водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну за межами села Кам’янобрід для будівництва та обслуговування водопровідних мереж

83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для обслуговування будівлі церкви, господарських будівельта споруд релігійної громади Української Православної Церкви – Київського Патріархату в селі Молошковичі Яворівського району Львівської області

84. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі для розміщення торгового павільйону з метою її продажу (викупу) Дусько Мирославі Володимирівні

85. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності АК «Будівельник» в м.Новояворівську по вул.І.Мазепи,2Б

86. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва Слива Сергію Богдановичу, члену СТ «Приміський садівник» в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області

87. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в СТ «Покропивниця» біля с.Молошковичі на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області

88. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Нафтуся» в смт Шкло Яворівського району Львівської області Будка Оксані Степанівні

89. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СГТ «Хімік-2» в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Сиротинському Петру Володимировичу

90. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Хімік-3» в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Іванишин Богдану Петровичу

91. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в СТ «Хімік» в смт Шкло Яворівського району Львівської області

92. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.СолигиЯворівського району Львівської області Лаган Ользі Семенівні

93. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в с.Мужиловичі Яворівського району Львівської області

94. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в смт Шкло Яворівського району Львівської області

95. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області

96. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Сенчишин Івану Михайловичу

97. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва біля с.Терновиця на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області Дутко Андрію Володимировичу

98. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Добростани Яворівського району Львівської області

99. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Воля-Добростанська Яворівського району Львівської області

100. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Мужиловичі Яворівського району Львівської області Бубісь Юрію Петровичу

101. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в смт Шкло Яворівського району Львівської області

102. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Чолгині Яворівського району Львівської області Дзюба Василю Григоровичу

103. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Воля-Старицька Яворівського району Львівської області Труба Степану Івановичу

104. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Варениці Ганні Михайлівні

105. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Новояворівської міської ради Попик Сергію Романовичу

106. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Новояворівської міської ради (біля с.Бердихів) Хай Любов Василівні

107. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Новояворівської міської ради (біля с.Молошковичі) Кучма Михайлу Ігоровичу

108. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м.НовояворівськЯворівського району Львівської області Вахула Катерині Василівні

109. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Підлуби Яворівського району Львівської області

110. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Бердихів Яворівського району Львівської області Гаталяк Марії Андріївні

111. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Мужиловичі Яворівського району Львівської області Бабляк Остапу Степановичу

112. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Кухарчук Ігорю Володимировичу

113. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Старичі Курній Роману Романовичу

114. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Рулево Яворівського району Львівської області Матвієву Валерію Васильовичу

115. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Терновиця Сенчишин Івану Михайловичу

116. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новояворівської міської ради біля с.Терновиця

117. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новояворівської міської ради біля с.Чолгині

118. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новояворівської міської ради біля с.Бердихів

119. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новояворівської міської ради біля с.Мужиловичі

120. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новояворівської міської ради біля с.Прилбичі

121. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новояворівської міської ради біля с.Добростани Герасим Анастасії Іванівні

122. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новояворівської міської ради біля с.Добростани Шалько Наталія Дмитрівна та Сапалига Леся Богданівна

123. Про внесення змін в рішення сесії Шклівської селищної ради №2964 від 30.09.2020 року

124. Про внесення змін в рішення сесії Шклівської селищної ради №2432 від 27.08.2020 року

125. Про внесення змін в рішення сесії Шклівської селищної ради №2521 від 27.08.2020 року

126. Про внесення змін в рішення сесії Бердихівської сільської ради №1374 від 21.11.2019 року

127. Про внесення змін в рішення сесії Шклівської селищної ради №2969 від 30.09.2020 року

128. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Никиль Уляні Євгенівні

129. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Цікало Ярославу Петровичу

130. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Баран Мар’яні Олегівні

131. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Шавало Ярославі Василівні

132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення Макало Мирону Віталійовичу

133. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Цікалишин Ярославу Ярославовичу

134. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Ріпак Івану Антоновичу

135. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Фітель Людмилі Михайлівні

136. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Баран Наталії Андріївні

137. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Баран Ірині Андріївні

138. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Олійник Петра Ігоровича

139. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло

140. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Лесі Українки, 34 в с.Качмарі Федіна Романі Романівні

141. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Т.Шевченка, 11 в с.Когути Грабовському Михайлу Степановичу

142. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Прилбичі

143. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Центральна, 6 в с.Мужиловичі Кулинич Марії Іванівні

144. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Мужиловичі Біденін Зеновію Олексійовичу

145. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Коцюбинського, 17 в с.Старичі Дереневській Марії Степанівні

146. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Підлуби

147. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. С.Бандери, 154 в с.Молошковичі Шевчик Степану Миколайовичу

148. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Кам’янобрід

149. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Солиги Чепіль Катерині Григорівні

150. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Біла Гора, 44 в с.Добростани Годій Ганні Богданівні

151. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Воля-Добростанська Сміх Любов Василівні та Дубан Ірині Василівні

152. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва в м.Новояворівськ СТ «Приміський садівник»

153. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради Лісанчук Івану Степановичу

154. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради Романчишин-Крисік Ользі Михайлівні

155. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області Когут Степану Васильовичу

156. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області Карапата Мирону Федоровичу

157. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради Мельник Софія Василівна

158. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради Яремій Ольга Михайлівна

159. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Яворівського району Львівської області

160. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Гримак Лілії Володимирівні

161. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Кушнір Мар’яні Ярославівні

162. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Стадники Тураш Олегу Васильовичу

163. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Ліс Фітак Марії Федорівні

164. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Солиги Яворівського району Львівської області

165. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Мужиловичі Лин Любов Григорівні

166. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Підлуби Яворівського району Львівської області

167. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Терновиця Яворівського району Львівської області

168. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Рулево Яворівського району Львівської області

169. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Чолгині Яворівського району Львівської області

170. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Старичі Яворівського району Львівської області

171. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Воля Старицька Пастернак Володимиру Володимировичу

172. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Прилбичі Яворівського району Львівської області

173. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Когути Яворівського району Львівської області

174. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в смт Шкло Яворівського району Львівської області

175. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Стадники Яворівського району Львівської області Палюх Марії Стефанівнії

176. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Старичі Яворівського району Львівської області Бєлкіну Володимиру Петровичу

177. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Терновиця Яворівського району Львівської області

178. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Ліс Яворівського району Львівської області Хомишинець Ірині Іванівні

179. Про затвердження проект землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Прилбичі Яворівського району Львівської області Макаряк Наталії Романівні

180. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Мужиловичі Яворівського району Львівської області

181. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Мужиловичі Яворівського району Львівської області Карпа Оксані Михайлівні

182. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Молошковичі Яворівського району Львівської області Цікалишин Юрію Степановичу

183. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Добростани Яворівського району Львівської області

184. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Воля-Добростанська Яворівського району Львівської області Дмитрик Ірині Григорівні

185. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області Кузьо Роману Івановичу

186. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Кам’янобрід Яворівського району Львівської області Гута Ганні Іванівні

187. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області

188. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для індивідуального дачного будівництва на території біля с.Мужиловичі на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області

189. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів в м.Новояворівськ на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області

190. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Автомобіліст» м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області Возному Василю Романовичу

191. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в смт Шкло Яворівського району Львівської області

192. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.Стадники Яворівського району Львівської області Вітренко Мирославі Миронівні

193. Про затвердження проект землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Федик Вероніці Петрівні

194. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельну ділянку для ведення індивідуального садівництва СГТ «Хімік-2» в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Микитин Валентині Анатоліївні

195. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.Чолгині Яворівського районуЛьвівської області Палюх Миколі Васильовичу

196. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в с.Мужиловичі Яворівського району Львівської області

197. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва на території Новояворівської міської ради

198. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва на території Новояворівської міської ради Зелінській Степанії Василівні

Міський голова Володимир Мацелюх

Переглядів - 3