Світла пам’ять

Кожен рік запам’ятовується нам не тільки здобутками, а й втратами. Рік, що минає, ми часто лишаємо в пам’яті у портретах тих, кого цьогоріч не стало.

Резюмуючи прожите і пережите, хочемо згадати відомих, публічних, професійних людей, які відійшли від нас у 2021-му році, після яких лишилася порожнеча не тільки в серцях їх близьких та рідних, а й у просторі нашої громади.

 

Федик Василь Миколайович – успішний бізнесмен, засновник та директор ПП НТП «Обрій». Упродовж 12-ти років був депутатом Яворівської районної ради, а також членом виконавчого комітету Новояворівської міської ради. Мав досвід створення громадських організацій та політичних партій. Був членом військово-спортивної організації «Січ», фундатором та почесним президентом боксерського клубу «Січовик». Завжди залишався соціально активним, справжнім патріотом України, займався меценатством.

 

Юнко Ярослав Андрійович – директор ринку «ЮНКО», перший підприємець Яворівщини, засновник ТзОВ «ЮТАНО»; співзасновник клубу “Ділова Яворівщина”. Організатор шахового турніру у м.Новояворівськ. Меценат, фінансово підтримував будівництво храмів св.Петра і Павла у м.Новояворівську, св.первомученика Степана у с.Салаші, закладів освіти: Новояворівських ЗЗСО І-ІІІ, №1 і ЗЗСО І-ІІІ ст.N3,  школи с.Салаші, сприяв проведенню першого фестивалю “Червона Рута” у м.Чернівці та «Молода Галичина» та видавництва книг.

 

Пазен Мирослав Васильович – вмілий керівник, хороший чоловік, люблячий батько та дідусь. Більше 20 років свого життя присвятив сумлінній праці в Новояворівській міській раді на посаді керівника юридичного відділу, а також певний час виконував обов’язки голови виконавчого комітету та був заступником міського голови. За час своєї трудової діяльності зробив чимало для розвитку та процвітання міста і як юрист допоміг багатьом людям захистити свої права. Чотири рази обирався депутатом Яворівської районної ради і як депутат гідно і успішно захищав інтереси Новояворівської громади.

 

Була Катерина Юріївна – депутат Яворівської районної ради VII та VIII скликань. Народилася 11 листопада 1953 року в с. Мужиловичі Яворівського району. Навчалася у Львівському кооперативному технікумі. Вищу освіту здобула у Львівському торгово-економічному інституті на факультеті економіки торгівлі. Обіймала посаду директора ТзОВ «Злагода-2».  Активна, цілеспрямована жінка, відмінно проявила себе у громадській та політичній діяльності, завжди відстоювала інтереси людей та всіляко їм допомагала.

 

Мельничук Ірина Дмитрівна – талановита поетеса, активна громадська діячка, учителька-методист, викладачка української мови та літератури Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ст.N3, яка дуже любила свою професію і дітей, щиро віддаючи їм тепло свого серця і глибину знань.

 

 

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та близьким. Світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Вічна і світла їм пам’ять!

 

Переглядів - 98