Чергове I засідання виконавчого комітету

Шановна Новояворівська громадо! Виконавчий комітет Новояворівської міської ради VIII скликання повідомляє про проведення 12 січня 2022 року о 14.00 год.  чергового І засідання виконавчого комітету. Пропонується для розгляду наступний порядок денний:

  1. Про оформлення права власності на квартиру №45 по вулиці Мазепи, 7 в м. Новояворівськ за гр. Макар Б.Б., Макаром В.І.
  2. Про зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Новояворівської міської ради гр. Коваля Володимира Андрійовича
  3. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути № 39 для гр. Палига М.І.
  4. Про присвоєння адреси об’єкту будівництва – будинок садибного типу по вул. Т. Шевченка в с. Когути для гр. Дзюбак О.І.
  5. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. І.Франка в с. Добростани
  6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Л.Українки в с. Терновиця для гр. Блюс У.Р.
  7. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. С.Бандери в с. Молошковичі для гр. Іванцік А.В.
  8. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. С.Стрільців в с. Терновиця для гр. Ілясевич Ю.Г.
  9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Яблунева в смт. Шкло для гр. Зозуля А.О.
  10. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовий будинок в СГК «Будівельник» для гр. Бійчук М.Й.
  11. Про внесення змін в штатний розпис Палацу культури «Кристал».
  12. Про визначення переліку об’єктів та видів робіт для засуджених до громадських робіт та порушників, на яких судом накладено адміністративні стягнення у вигляді громадських та суспільно корисних робіт, на 2022 рік.
  13. Про затвердження примірного графіку засідань виконавчого комітету Новояворівської міської ради на 2022 рік.
  14. Про надання дозволу на укладення договору про визначення часток у праві спільної сумісної власності та укладення договору дарування.
  15. Різне.

 

Керуючий справами виконавчого комітету Олена Рис.

Переглядів - 2