Чергове III засідання виконавчого комітету

Шановна Новояворівська громадо!

Виконавчий комітет Новояворівської міської ради VIII скликання повідомляє про проведення 09 лютого 2022 року о 13.00 год.  чергового ІІІ засідання виконавчого комітету.

Пропонується для розгляду наступний порядок денний:

  1. Про оформлення права власності на квартиру №104 по вулиці Степана Бандери, 34 в м. Новояворівськ за гр. Кулебою Г.С. , Кулебою С.М.
  2. Про переоформлення службової квартири №26 по вулиці Шептицького, 29 у селі Старичі в квартиру для постійного користування гр. Житовському С.І.
  3. Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Новояворівської міської ради №275 від 30.06.2021.
  4. Про присвоєння адреси об’єкту будівництва – будинок садибного типу по вул. С.Бандери в с. Бердихів для гр. Гебій А.М.
  5. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. І.Франка в с. Підлуби для гр. Кузьо А.М.
  6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. І.Франка в с. Підлуби для гр. Кузьо М.М.
  7. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. О.Маковея в с. Старичі для гр. Кущ М.П.
  8. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Т. Шевченка в с. Воля-Добростанська для гр. Витрикуш В.Б.
  9. Про затвердження проектно-кошторисної документації об’єкту будівництва «Капітальний ремонт біатлонного стрільбища та лижероллерних трас ЛОЦОП м.Новояворівськ».
  10. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Новояворівської міської ради №255 від 16 червня 2021р. «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання для МКП «Яворіввода».
  11. Про погодження дозволу на проведення рубок лісів на території Новояворівської міської ради у 2022 році ДП «Рава-Руське лісове господарство».
  12. Про надання соціальних послуг громадянам похилого віку та особам з інвалідністю
  13. Про надання дозволу на укладення договору про припинення права на аліменти на дитину у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно.
  14. Про надання дозволу на укладення договору про припинення права на аліменти.
  15. Про надання адресної матеріальної допомоги.
  16. Різне.

 

Керуючий справами виконавчого комітету   Олена Рис.

Переглядів - 6