Скликається Двадцята сьома чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради VIII скликання

Відповідно до розпорядження Новояворівського міського голови №26 від 07.02.2022 скликається Двадцята сьома чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради восьмого скликання, у четвер ,17 лютого 2022 року, о 10.00 год, у приміщенні сесійного залу.

Пропонований порядок денний:

  1. Звіт про виконання бюджету Новояворівської міської територіальної громади за 2021 рік
  2. Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади за 2022 рік
  3. Про затвердження звітів про виконання паспортів бюджетних програм місцевого бюджету Новояворівської міської ради за 2021 рік
  4. Про ліквідацію діяльності тендерного комітету Новояворівської міської ради
  5. Про надання пільги по сплаті чистого прибутку для МКП «Новояворівськводоканал», яке підлягає зарахуванню до місцевого бюджету у 2022 році
  6. Про затвердження Програми пожежної та техногенної безпеки Новояворівської міської ради направленої на забезпечення функціонування 53 Державної пожежно-рятувальної частини 23 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Львівській області на 2022 рік
  7. Про затвердження «Програми роботи з обдарованими дітьми та молоддю Новояворівської міської ради на 2022 рік»
  8. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Новояворівської міської ради на 2021 рік
  9. Про затвердження Програми фінансування окремого батальйону територіальної оборони за рахунок коштів місцевого бюджету органу місцевого самоврядування Новояворівської ТГ на 2022-2023 роки
  10. Про надання дозволу на списання та списанням з правом реалізації основних засобів та інших необоротних матеріальних активів
  11. Про затвердження Положення про організацію та проведення конкурсів на посади директора та педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників Новояворівської міської ради
  12. Про затвердження Програми з навчання плаванню позашкільних навчальних закладах м. Новояворівська на 2022 -2026 роки
  13. Про затвердження Програми матеріальної підтримки діяльності правоохоронних органів в контексті взаємодії з органами місцевого самоврядування на 2022 рік
  14. Про затвердження Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Новояворівської міської ради на 2022 рік
  15. Про надання згоди Палацу Культури «Кристал» на передачу в оренду нежитлових приміщень
  16. Про реорганізацію комунального некомерційного підприємства «Новояворівська  лікарня імені Юрія Липи» Новояворівської міської ради
  17. Про затвердження «Програми національно- патріотичного виховання дітей та молоді Новояворівської міської ради на 2022 рік»
  18. Про затвердження Штатного розпису Новояворівського міжшкільного ресурсного центру
  19. Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян – мешканців Новояворівської територіальної громади на 2022 рік
  20. Про внесення змін до структури виконавчих органів ради, штатної чисельності апарату ради та її виконавчих органів
  21. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новояворівської міської ради
  22. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Новояворівської міської ради VIII скликання
  23. «Про затвердження Програми громадського бюджету Новояворівської територіальної громади  на 2022 рік»
  24. «Про затвердження Програми забезпечення діяльності Новояворівської міської ради на 2022 рік»
  25. «Про затвердження  «Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Новояворівської міської ради на 2022р.»
  26. «Про затвердження «Програми розвитку житлово-комунального господарства Новояворівської міської ради на 2022 рік»
  27. Про затвердження в новій редакції Статуту міського комунального підприємства «Новояворівськводоканал»
  28. Про затвердження Програми фінансової підтримки Державного підприємства «Рава-Руське лісове господарство» щодо придбання відеокамери записувальної на пожежно-спостережну вежу у 2022 році
  29. Про передачу з балансу Новояворівської міської ради на баланс МКП «Яворіввода» закінченого реконструкцією водопроводу в с.Молошковичі (вул.Ст.Бандери, Р.Шухевича) Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області
  30. «Про затвердження «Водної програми Новояворівської міської ради на 2022-2024 роки»
  31. «Про затвердження «Екологічної програми Новояворівської міської ради на 2022 рік»
  32. Про затвердження ліквідаційного балансу ЖКП «Шкло»
  33. Про затвердження ліквідаційного балансу комунального підприємства  Старичівської сільської ради «Житлосервіс»  шляхом ліквідації
  34. «Про затвердження Положення про відділ містобудування та архітектури  Новояворівської міської ради»
  35. Про надання дозволу на списання майна з балансу МКП «Новояворівськводоканал»
  36. Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Новояворівської

міської територіальної громади

  1. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Добростани Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Майстришин О.М.)
  2. Про затвердження проекту Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки, що перебуває у власності для ведення ОСГ, під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Кам’янобрід Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Баран І.М.)
  3. Про затвердження проекту Детального плану території щодо розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Когути Новояворівська ТГ Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Грабовський В.Р.)
  4. Про затвердження проекту Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки, що перебуває у власності для ведення ОСГ, під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Когути Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Палига В.І.)
  5. Про затвердження проекту Детального плану території щодо розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Когути Новояворівська ТГ Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Шевчик А.В.)
  6. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Ліс Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Грицан М.Р.)
  7. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в урочищі «Горбачка» с. Молошковичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Балабух А.Б.)
  8. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Прилбичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Романчишин Г.М.)
  9. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Солиги Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Бодневич О.В.)
  10. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в урочищі «Горбачка» с. Молошковичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Балабух А.Б.)
  11. Про затвердження проекту Детального плану території по розміщенню земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд в с. Терновиця Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Кісіль М.І.)
  12. Про затвердження проекту Детального плану території по розміщенню земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Терновиця Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Цікло В.Г.)
  13. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Чолгині Новояворівськ ТГ Яворівського району Львівської області ( землекористувач гр. Стадник В.Я.)
  14. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Баран О.Г.)
  15. Про затвердження проекту Детального плану території по розміщенню земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Новояворівська ТГ Яворівського району Львівської області ( землекористувач гр. Івахів В.В.)
  16. Про затвердження проекту Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Корончевська Н.Л.)
  17. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Нагурська Г.М.)
  18. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Папірняк М.І.)
  19. Про затвердження проекту Детального плану території по розміщенню земельної ділянки для будівництва житлового будинку та господарських споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області ( землекористувач гр. Паранчук М.В.)
  20. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Рак В.М.)
  21. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області ( землекористувач гр. Стадник М.І.)
  22. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області ( землекористувач гр. Стадник О.Р.)
  23. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Швець Ю.А.)
  24. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Солиги Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Линда Т.Р.)
  25. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Лебеда С.П.)
  26. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Мік О.Я.)
  27. Про затвердження проекту Детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з ОСГ на «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу» у с. Терновиця Новояворівська ТГ Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Баран Т.М.)
  28. Про затвердження Програми розроблення містобудівної документації  Новояворівської міської ради (територіальної громади) Яворівського району Львівської області на 2022-2024 роки
  29. Про надання дозволу на внесення змін у детальний план території для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу у с. Терновиця Новояворівська ТГ Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Рій В.С.)
  30. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території щодо будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі в с. Воля Добростанська Новояворівська ТГ Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Газда Н.Г.)
  31. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території щодо будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі в смт. Шкло Новояворівська ТГ Яворівського району Львівської області (аукціон)
  32. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території щодо будівництва та обслуговування складської будівлі по вул. Промислова, 6 в с. Бердихів Новояворівська ТГ Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Слобода І.М.)
  33. Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення ТС по вул. Шевченка у м. Новояворівськ для ТзОВ «НОВУС БУД»
  34. Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення ТС по вул. Шептицького у с. Старичі для ФОП Шот Н.С.
  35. Про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів  соціально-культурного, торгівельного та іншого призначення
  36. Про скасування рішення сесії   Новояворівської міської ради №128 від 12.05.2016 року
  37. Про внесення зміни у п. 1 рішення 21 сесії 8 скликання «Про найменування нової проектованої вулиці розташованої у житловому кварталі с.Солиги Яворівського району Львівської області» № 1207 від 21.10.2021 року та викласти його в новій редакції
  38. Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Новояворівської міської ради (територіальної громади) Яворівського району Львівської області
  39. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Добростани Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Циган М.І.)
  40. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Когути Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Цікалишин О.І.)
  41. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Старичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Захарко О.В.)
  42. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Кам’янобрід Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Рудковський АЄ.)
  43. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Буряк А.О.)
  44. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Ганута І.М.)
  45. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Зелінський)
  46. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Когути Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Цікалишин О.І.)
  47. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва  житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Курортна у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Шипка М.І.)
  48. Про розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування виробничого цеху, складу сировини та готової продукції з метою розширення виробничих потужностей в с. Прилбичі Яворівського району Львівської області (ТзОВ «Кормотех»)
  49. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування дитячого спортивного та ігрового майданчиків та парку у с. Мужиловичі Яворівського району Львівської області
  50. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування дитячого спортивного та ігрового майданчиків у с. Кам’янобрід Яворівського району Львівської області
  51. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража провулок Новий  у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Дмитришин А.М.)
  52. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража провулок Новий  у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Зелінський Ю.Б.)
  53. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування стадіону в складі футбольного поля  з іншими будівлями та спорудами у с. Кам’янобрід Яворівського району Львівської області
  54. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування храму Святої Тройці Української Православної Церкви в с. Старичі Яворівського району Львівської області
  55. Про найменування нової вулиці Без назви (проектованої) розташованої у житловому кварталі с. Добростани Яворівського району Львівської області
  56. Про розроблення проекту детального плану  частини території III-А мікрорайону обмеженого вул. М. Вербицького з метою будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з торгово-офісними приміщеннями та паркінгами у м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області («Райінвест», ОСББ «Фазенда»)
  57. Про розроблення проекту детального плану  частини території III-А мікрорайону обмеженого вул. М. Вербицького з метою будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з торгово-офісними приміщеннями та паркінгами у м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області («Райінвест»)

 

  1. Старичівської сільської ради, які передаються в комунальну власність Новояворівській міській раді Яворівського району Львівської області
  2. Кам’янобрідської сільської ради, які передаються в комунальну власність Новояворівській міській раді Яворівського району Львівської області
  3. Бердихівської сільської ради, які передаються в комунальну власність Новояворівській міській раді Яворівського району Львівської області
  4. Добростанівської сільської ради, які передаються в комунальну власність Новояворівській міській раді Яворівського району Львівської області
  5. Мужиловицької сільської ради, які передаються в комунальну власність Новояворівській міській раді Яворівського району Львівської області
  6. Прилбичівської сільської ради, які передаються в комунальну власність Новояворівській міській раді Яворівського району Львівської області
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) водосховища  «Малий Гноянець» в межах Новояворівської міської ради площами 4,43 га та 180,6 га для приватного підприємства «КРГ «Яворівське»
  8. Про проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності зайнятих дорогами, вулицями, проїздами, площами, тротуарами, пішохідними та велосипедними доріжками загального користування
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Когути
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Стені
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Прилбичі
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Кам’янобрід по вул. І.Франка,5 для обслуговування адміністративної будівлі
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Кам’янобрід по вул. Б.Хмельницького,38  для обслуговування будівлі ФАПу
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в смт Шкло по вул. М.Корчака для обслуговування газорозподільної системи та обладнання ШРП АТ «Оператор «Львівгаз»
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в смт Шкло по вул. Гординського для обслуговування газорозподільної системи та обладнання ШРП АТ «Оператор «Львівгаз»
  16. Про  надання  дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі, розміщення тимчасового ринку з метою її продажу (викупу) ТзОВ «Ютано»
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на земельних торгах (у формі аукціону), для будівництва і обслуговування торгово-офісної будівлі з підземним паркінгом по вул.М.Вербицького в м.Новояворівськ площею 0,1398 га
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на земельних торгах (у формі аукціону), для будівництва та обслуговування дошкільного навчального закладу (садок) по вул.М.Вербицького в м.Новояворівськ площею 0,4668 га
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на земельних торгах (у формі аукціону), для будівництва і обслуговування багатоповерхового житлового будинку з підземним паркінгом по вул.М.Вербицького в м.Новояворівськ площею 0,2888 га
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на земельних торгах (у формі аукціону), для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом по вул.М.Вербицького в м.Новояворівськ площею 0,3942 га
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення землі в с.  Терновиця Кундзір Івану Романовичу та розрахунку втрат сільськогосподарського виробництва при зміні цільового призначення земельної ділянки
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в  с. Терновиця Петришин Івану Романовичу та розрахунку втрат сільськогосподарського виробництва при зміні цільового призначення земельної ділянки
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення землі в с. Чолгині Кундзір Оксані Володимирівні та розрахунку втрат сільськогосподарського виробництва при зміні цільового призначення земельної ділянки
  24. Про поновлення договору оренди землі в м. Новояворівську по вул. А.Шептицького, 1 для обслуговування встановленого павільйону по торгівлі будматеріалами Стецик Олександрі Михайлівні
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  поділу земельної ділянки комунальної власності, кадастровий номер 4625888600:02:000:0895, площею 0,3336 га Дзюбі Василю Григоровичу
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  поділу земельної ділянки комунальної власності, кадастровий номер 4625880400:02:000:0033, площею 6,0745 га Гасюк Тарасу Степановичу
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність земельні ділянки під громадськими сіножатями та громадськими пасовищами площею 3,4862 га в с.Мужиловичі на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність земельні ділянки під громадськими сіножатями та громадськими пасовищами площею 2,929 га біля с.Мужиловичі на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність земельні ділянки під громадськими сіножатями та громадськими пасовищами площею 19,8 га біля с.Мужиловичі на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області
  30. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Р.Шухевича, 30 в с.Молошковичі Процайло Люсі Володимирівні
  31. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Яворівського району Львівської області
  32. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Гримак Лілії Володимирівні
  33. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Кушнір Мар’яні Ярославівні
  34. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Прилбичі Качмар Михайлу Михайловичу
  35. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Солиги Яворівського району Львівської області
  36. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Терновиця Яворівського району Львівської області
  37. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Чолгині Яворівського району Львівської області
  38. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Прилбичі Яворівського району Львівської області
  39. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Воля-Старицька Яворівського району Львівської області
  40. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Старичі Яворівського району Львівської області
  41. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Воля-Добростанська Химчак Оресту Зіновійовичу
  42. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Прилбичі Яворівського району Львівської області
  43. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в смт Шкло Яворівського району Львівської області
  44. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Солиги Яворівського району Львівської області
  45. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Старичі Яворівського району Львівської області Карвацькому Олегу Ярославовичу
  46. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Воля-Старицька Яворівського району Львівської області Полюга Юрію Степановичу
  47. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Мужиловичі Яворівського району Львівської області
  48. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Стені Яворівського району Львівської області Михацько Ганні Анатоліївні
  49. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Терновиця Яворівського району Львівської області
  50. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Новояворівської міської ради Лещишин Наталії Миколаївні
  51. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Ципнятову Олександру Олександровичу
  52. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Мельник Петру Михайловичу
  53. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в СТ «Хімік-2» с.Терновиця Яворівського району Львівської області Усенко Олексію Сергійовичу
  54. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Чолгині Яворівського району Львівської області
  55. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Рулево Яворівського району Львівської області Семчак Ігорю Романовичу
  56. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Ліс Яворівського району Львівської області Мельник Олені Миколаївні
  57. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Бердихів Яворівського району Львівської області Хай Любові Василівні
  58. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Бердихів Яворівського району Львівської області
  59. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Молошковичі Яворівського району Львівської області
  60. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Добростани Яворівського району Львівської області
  61. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Воля-Добростанська Яворівського району Львівської області
  62. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Підлуби Яворівського району Львівської області Тиндик Мар’яну Івановичу
  63. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в смт Шкло Яворівського району Львівської області Стасів Андрію Івановичу
  64. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Новояворівської міської ради Бєлкіній Олександрі Василівні
  65. Про передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Приміський садівник» в м.Новояворівськ Кунцю Петру Васильовичу
  66. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва на території Новояворівської міської ради Бігун Христині Романівні
  67. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в смт Шкло Яворівського району Львівської області
  68. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області Грушко Василю Григоровичу
  69. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.Стадники Яворівського району Львівської області Палюх Оксані Іванівні
  70. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Нафтуся» смт Шкло Яворівського району Львівської області Сенчишин Андрію Федоровичу
  71. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Автомобіліст» м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області Гнилюх Ірині Тарасівні
  72. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Хімік» смт Шкло Яворівського району Львівської області Король Роману Дмитровичу
  73. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в СГТ «Хімік-2» в с.Терновиця Яворівського району Львівської області
  74. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в с.Терновиця Яворівського району Львівської області
  75. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва на території Новояворівської міської ради (біля с.Бердихів)
  76. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в СТ «Покропивниця» на території Новояворівської міської ради
  77. Про затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва на території Новояворівської міської ради
  78. Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва на території біля с.Мужиловичі на території Новояворівської міської ради Наконечній Ользі Іванівні
  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  поділу земельної ділянки комунальної власності, кадастровий номер 4625880400:02:000:0060, площею 5,6642 га для Рубай Мар’яну Івановичу
  80. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва в м.Новояворівськ СТ «Приміський садівник»
  81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. А.Гординського, 84 в смт Шкло Копиняк Марії Іванівні та Ванцура Степану Федоровичу
  82. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло
  83. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Солиги, 33 Шавала Наталії Миколаївні
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провул. Бічний, 3 в с.Старичі Бабунич Володимиру Адамовичу
  85. Про затвердження технічних документацій із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Прилбичі
  86. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Бердихів
  87. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Підлуби
  88. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Молошковичі
  89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Лісова, 10 в с.Рулево Пацула Юстині Нестерівні
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Л.Українки, 42 в с.Терновиця Утрата Катерині-Ользі Андріївні
  91. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Центральна, 64 в с.Чолгині Бескієру Василю Валерійовичу
  92. Про затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Добростани Якуц Ганні Миколаївні
  93. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Воля-Добростанська
  94. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Кам’янобрід
  95. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Центральна, 12 в с.Мужиловичі Власенко Любов Василівні
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Новояворівської міської ради біля с.Мужиловичі Біденін Зеновію Олексійовичу
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради біля с.Бердихів Сенатовській Марії Михайлівні
  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради біля с.Бердихів Романюк Софії Василівні
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради біля с.Бердихів Хім’як Марії Іванівні
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради біля с.Прилбичі Волошин Ганні Іванівні
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради біля с.Добростани Стець Оксані Григорівні
  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради біля с.Добростани Герасим Анастасії Іванівні
  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради біля с.Молошковичі Шевчик Степану Миколайовичу
  104. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Канус Степанії Іванівні
  105. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради біля с.Добростани Сапалига Лесі Богданівні та Шалько Наталії Дмитрівні
  106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради біля с.Молошковичі Цімура Михайлу Федоровичу
  107. Про внесення змін в рішення сесії Новояворівської міської ради №664 від 22.04.2021р. Варениці Ігорю Богдановичу
  108. Про внесення змін в рішення сесії Шклівської селищної ради №2572 від 27.08.2020р. Іванець Галині Григорівні
  109. Про внесення змін в рішення сесії Шклівської селищної ради №2574 від 27.08.2020р. Калиш Івану Григоровичу
  110. Про внесення змін в рішення сесії Шклівської селищної ради №3179 від 23.10.2020р. Лаган Ользі Миронівні
  111. Про внесення змін в рішення сесії Шклівської селищної ради №2943 від 30.09.2020р. Балацькій Оксані Володимирівні
  112. Про внесення змін в рішення сесії Шклівської селищної ради №2606 від 27.08.2020р. Окілка Андрію Васильовичу
  113. Про вилучення з додатку до рішення сесії №1566 від 23.12.2021р. п.2 та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Воля-Добростанська Бринько Івану Васильовичу
  114. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва членам СТ «Приміський садівник» в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області
  115. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новояворівської міської ради біля с.Добростани
  116. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Новояворівської міської ради біля с.Терновиця Литвин Марії Іванівні
  117. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області Білецькому Андрію Богдановичу
  118. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Яворівського району Львівської області Барабах Назару Антоновичу
  119. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Стадники Яворівського району Львівської області
  120. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Солиги Яворівського району Львівської області Чопко Олегу Богдановичу
  121. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Старичі Яворівського району Львівської області
  122. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Прилбичі Яворівського району Львівської області
  123. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Терновиця Яворівського району Львівської області
  124. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Чолгині Яворівського району Львівської області
  125. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Воля-Добростанська Яворівського району Львівської області
  126. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Мужиловичі Яворівського району Львівської області Бик Христині Романівні
  127. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Бердихів Яворівського району Львівської області Рубай Роману Михайловичу
  128. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва на території Новояворівської міської ради Мамай Валентину Степановичу
  129. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.Когути Яворівського району Львівської області Гринак Максиму Володимировичу
  130. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в смт Шкло Яворівського району Львівської області
  131. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.Солиги Яворівського району Львівської області Шавала Наталії Миколаївні
  132. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Хімік» смт Шкло Яворівського району Львівської області Мацула Петру Івановичу
  133. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Нафтуся» смт Шкло Яворівського району Львівської області Буфан Світлані Богданівні
  134. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в с.Старичі Яворівського району Львівської області
  135. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Труба Іванні Степанівні
  136. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в СТ «Покропивниця» на території Новояворівської міської ради (біля с.Підлуби) Козяр Роману Федоровичу
  137. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва на території Новояворівської міської ради (біля с.Бердихів) Лісовському Василю Васильовичу
  138. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області  Хонько Олексію Борисовичу
  139. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області  Мельничук Наталії Михайлівні
  140. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області  Гебій Марії Федорівні
  141. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в смт Шкло Яворівського району Львівської області
  142. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Стадники Яворівського району Львівської області
  143. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Солиги Яворівського району Львівської області Гаврилюк Галині Іванівні
  144. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Старичі Яворівського району Львівської області
  145. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Бердихів Яворівського району Львівської області
  146. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Підлуби Яворівського району Львівської області Цікало Стефанії Федорівні
  147. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Молошковичі Яворівського району Львівської області
  148. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с.Мужиловичі Яворівського району Львівської області
  149. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Терновиця Яворівського району Львівської області Лісецькій Любов Василівні
  150. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Рулево Яворівського району Львівської області Семчак Надії Миколаївні
  151. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Воля-Добростанська Яворівського району Львівської області Бурак Надії Іванівні
  152. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Бердихів Яворівського району Львівської області Бішко Любов Ярославівні
  153. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області Ходонович Юрію Володимировичу (учаснику АТО)
  154. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області Барабах Назару Антоновичу (учаснику АТО)
  155. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області Сивоус Олександру Володимировичу (учаснику АТО)
  156. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області Жукову Станіславу Вадимовичу (учаснику АТО)
  157. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Рулево Яворівського району Львівської області Лучко Ярославу Семеновичу (учаснику АТО)
  158. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Кам’янобрід Яворівського району Львівської області Ділай Дмитру Володимировичу (учаснику АТО)
  159. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки уразі зміни її цільового призначення землі в  смт Шкло Чікель Юрію Володимировичу та розрахунку втрат сільськогосподарського виробництва при зміні цільового призначення земельної ділянки
  160. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі Янишівському Івану Васильовичу
  161. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Мужиловичі по вул. С.Бандери,15  для обслуговування адміністративної будівлі
  162. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва учасникам АТО на території Новояворівської міської ради (біля с.Молошковичі)

 

Міський голова                                    Володимир МАЦЕЛЮХ

Переглядів - 17