Конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності

Новояворівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Новояворівської міської ради.

Кваліфікаційні вимоги:
вища освіта відповідного професійного спрямування, не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, без вимог до стажу роботи.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

– заяву про участь у конкурсі, в якій необхідно зазначити про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;
– заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
– автобіографію;
– дві фотокартки розміром 4х6 см;
– копії документів про освіту;
– копію паспорта громадянина України та ідентифікаційного номера;
– копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).
– копію документа державного зразка про середню/вищу освіту, в якому зазначено про вивчення предмету/дисципліни, що підтверджують знання української мови або державного сертифікату про рівень володіння державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, довідки, рекомендації, наукові публікації тощо).

Посадові особи, які працюють у органі місцевого саморядування, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці, переліку питань для перевірки законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень, тощо надається відділом кадрової роботи виконавчого комітету Новояворівської міської ради.

Документи на участь у конкурсі приймаються впродовж 30 днів з дня опублікування даного оголошення за адресою: м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 1, відділ кадрової роботи виконавчого комітету міської ради.

 

Переглядів - 6