Зміна настоятеля. Перший ліфт у храмі громади

Біля входу до Храму святих апостолів Петра і Павла у Новояворівську облаштували ліфт.
Парафія храму спільно з міською радою втілили проект з встановлення ліфта для тих, хто не може самостійно потрапити всередину. Це перший ліфт у храмі громади. Щоб ним скористатися, потрібно заїхати у ліфт з вулиці, закрити турнікет і натиснути кнопку.

Також сьогодні у парафії дякували за служіння отцю Роману Лагішу, який до цього був настоятелем і їде нести Слово Боже в США і вітали нового настоятеля храму отця Андрія Рака.

«Від усіх парафіян храму висловлюю Вам вдячність, отче Романе, за вірне служіння, повсякденну наполегливу працю, яка переросла у великі здобутки, духовну підтримку, жертовність на благо парафії та громади. Ваше щире і мудре слово на підтримку та допомогу українському війську, розбудова соціального простору у храмі, ваш безперечний патріотизм викликають неймовірну повагу та щиру вдячність», – зазначив міський голова Володимир Мацелюх. – «Отче Андрію, вітаю вас із призначенням та бажаю вам сили, здоров’я, наснаги та натхнення у служінні Господу, на благо людей і України».

 

Переглядів - 51