Сучасний дитячий інтерактивний простір в бібліотеці Новояворівська

На дітей чекає весела й пізнавальна атмосфера: перегляд відеоказок, вивчення математики та англійської мови, а також навчатимуть читати наймолодших. Закуплено інтерактивний екран та столик, настільні ігри, іграшки та стіл для малювання піском з підсвіткою.

«Відвідувати цей простір можуть усі діти. Доступ до кімнати безкоштовний. Це чудове місце, де малеча й підлітки зможуть читати, розважатися та знаходити нових друзів», – наголосив начальник Львівська обласна державна адміністрація Максим Козицький.

«Це безпечний і затишний простір, де є все необхідне для організації дитячого дозвілля. Адже проводячи час тут, у малечі залишаться щасливі спогади про дитинство», – говорить міський голова Володимир Мацелюх.

Знаходиться дитячий простір КЗ “Публічна бібліотека” Новояворівської міської ради за адресою: вул.Шевченка, 1, м.Новояворівськ (І поверх ПК «Кристал»).

На відкриття дитячого простору завітали менеджерка у соціальній сфері БФ «СОС Дитячі містечка України» Наталія Кузяк, директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк, начальник Яворівська районна державна адміністрація Ярослав Коминський.

Реалізація проекту відбулася завдяки МБО БФ СОС Дитячі Містечка Україна Новояворівська бібліотека стала 4 закладом, де облаштували таку кімнату.

 

Переглядів - 164