Про публічну пропозицію (оферту) Комунального підприємства «Новояворівськжитло»

Дане повідомлення від 26.04.2023 р. є публічною пропозицією (офертою) Комунального підприємства «Новояворівськжитло» (ЄДРПОУ 34978118), далі – виконавець, до індивідуальних споживачів – співвласників багатоквартирних будинків, розташованих на території Новояворівської міської громади (далі – споживач), укласти Індивідуальний договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами від 26 квітня 2023 року (далі – Договір).

Договір розміщено (опубліковано) на офіційному сайті Новояворівської міської ради (https://novmiskrada.gov.ua/) у вільному доступі.

Цей Договір є публічним договором приєднання і укладається відповідно до вимог ст.ст.634, 635, 641, 642 Цивільного кодексу України, ч.4 ст.25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Типового індивідуального договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами (Додаток 2 до Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами, затверджених постановою КМ України від 10.12.2008 року №1070).

З огляду на те, що цей Договір є договором приєднання, друга сторона (споживач) не може пропонувати свої умови договору.
Договір набирає чинності через 30 днів з моменту розміщення на офіційному веб-сайті Новояворі-вської міської ради (https://novmiskrada.gov.ua) або веб-сайті виконавця (https://ny-zhytlo.info-gkh.com.ua/) але не раніше 01 червня 2023 року.
Фактом приєднання споживача до умов Договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підпи-саної заяви-приєднання (додаток до Договору), сплата рахунка за надану послуги, факт отримання послуги.

  1. Заява-приєднання до Індивідуального договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами (багатоквартирні будинки)
  2. Індивідуальний договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами (багатоквартирні будинки)
  3. Рішення Виконавчого комітету Новояворівської міської ради №165 від 12 квітня 2023 року Про затвердження тарифів

 

Переглядів - 36