Конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу ЖКГ

Новояворівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури виконавчого комітету  Новояворівської міської ради.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій необхідно зазначити про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • автобіографію;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см;
  • копії документів про освіту;
  • копію паспорта громадянина України та ідентифікаційного номера;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • копію документа державного зразка про середню/вищу освіту, в якому зазначено про вивчення предмету/дисципліни, що підтверджують знання української мови або державного сертифікату про рівень володіння державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, довідки, рекомендації, наукові публікації тощо).

Посадові особи, які працюють у  органі місцевого самоврядування, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці, переліку питань для перевірки законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень, тощо надається відділом кадрової роботи виконавчого комітету Новояворівської міської ради.

Документи  на участь у конкурсі приймаються впродовж  30 днів з дня опублікування даного оголошення за адресою: м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 1, відділ кадрової роботи виконавчого комітету міської ради.

 

Переглядів - 34