У Новояворівській лікарні можна зробити діагностику МРТ

Відтепер у Новояворівській лікарні ім.Ю.Липи можна зробити діагностику МРТ.

29 травня відбулося відкриття кабінету сучасної діагностики МРТ. У заході взяв участь голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Апарат магнітно-резонансної томографії, марки Phillips Ingenia Ambition 1.5T, було придбано у 2022 році за кошти місцевого бюджету, вартістю 59 млн. 880 тис. грн.

Апарат дозволяє проводити обстеження головного та спинного мозку, хребта, голови, шийний відділ, грудний відділ, суглоби, стан судин, а також контрастне підсилення за необхідності. Тривалий час здійснювався підбір кадрів та навчання медичних фахівців.

За словами в.о. головного лікаря Григорія Мороза безкоштовно обстежуватимуть ветеранів війни та членів родин загиблих, а також амбулаторних пацієнтів.

«Інвестиція в майбутнє – це інвестиція у здоровʼя людей. Наша лікарня – кластерна у Яворівському районі, оснащена сучасним обладнанням, стрімко розвивається і ми повинні забезпечити надання якісних послуг для мешканців нашої громади і Яворівського району» – міський голова Володимир Мацелюх.

 

Переглядів - 977