Скликається Сорок сьома чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради восьмого скликання

НОВОЯВОРІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ

 

Відповідно до розпорядження Новояворівського міського голови №46-р від 05.06.2023 скликається Сорок сьома чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради восьмого скликання, у четвер, 15 червня 2023 року, о 10.00 год, у приміщенні сесійного залу.

Пропонований порядок денний:

  1. Про затвердження Програми підтримки Податкових органів на 2023-2025 роки
  2. Про передачу майна Новояворівської міської ради
  3. Про затвердження Акту інвентаризації основних засобів у ЗДО смт Шкло та ЗДО №1 м.Новояворівська
  4. Про затвердження Програми організації та проведення громадських робіт на території Новояворівської міської територіальної громади на 2023 рік
  5. Про списання основних засобів,необоротних матеріальних активів, запасів старостинських округів  Новояворівської міської ради
  6. Про передачу основних засобів КП «МГУ»КОМФОРТ»
  7. Про затвердження Положення про організацію та проведення конкурсу на посаду керівника КНП «Новояворівський центр первинної медико-санітарної дапомоги» закладу Новояворівської міської ради
  8. Про введення додаткових ставок у штатні розписи закладів освіти Новояворівської міської ради
  9. Про затвердження «Програми національно- патріотичного виховання дітей та молоді Новояворівської міської ради на 2023 рік»
  10. Про затвердження «Програми роботи з обдарованими дітьми та молоддю Новояворівської міської ради на 2023 рік»
  11. Про внесення змін в рішення сесії Новояворівської міської ради №2290 від 27.04.2023 року
  12. Про надання згоди КНП «Новояворівська лікарня ім.Ю.Липи» Новояворівської міської ради на передачу в оренду нежитлових приміщень
  13. Про затвердження оцінки майна об’єкта комунальної власності Новояворівської міської ради
  14. Про затвердження оцінки майна об’єкта комунальної власності Новояворівської міської ради
  15. Про затвердження типової форми контракту з керівником комунального закладу загальної середньої освіти Новояворівської міської ради
  16. Про надання дозволу Відділу освіти Новояворівської міської ради на списання основних засобів
  17. Про надання дозволу міжшкільному ресурсному центру ради на списання основних засобів
  18. Про надання згоди КНП «Новояворівська лікарня ім. Ю. Липи» Новояворівської міської ради  на передачу в оренду нежитлових приміщень
  19. Про надання згоди КНП «Новояворівська лікарня ім. Ю. Липи» Новояворівської міської ради  на передачу в оренду нежитлового приміщення
  20. Про розгляд заяви голови правління ОСББ «Янтарне» щодо  передачі нежитлових підвальних приміщень у власність
  21. Про включення частини нежитлового приміщення в перелік об’єктів, які підлягають приватизації та його приватизацію
  1. Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади на 2023 рік
  2. Про внесення змін до структури виконавчих органів ради, штатної чисельності апарату ради та її виконавчих органів
  3. Про внесення змін в рішення сесії Новояворівської міської ради від 27.04.2023 №2296 «Про надання дозволу на передачу у власність адміністративної будівлі у с.Старичі з балансу КП «МГУ«КОМФРТ» на баланс Новояворівської міської ради».
  4. Про прийняття майна до комунальної власності Новояворівської міської ради з подальшою передачею на баланс КП МГУ «Комфорт».
  5. Про внесення змін в Статут Новояворівської міської територіальної громади.
  6. Про скасування рішення Старичівської сільської ради №18-08/VI від 11.06.2013.
  7. Про зарахування на баланс та передачу на баланс об’єктів, які знаходяться на території Новояворівської міської ради.
  8. Про внесення змін в штатний розпис працівників КП «МГУ «Комфорт» затверджений рішенням сесії Новояворівської міської ради від 16.02.2023 №2168.
  9. Про намір отримати позику
  10. Про здійснення запозичення запозичення у 2024 році Про 1. Про 2. Пнамір у 2024 ці
  11. Про затвердження проекту Детальний план території земельної ділянки, розташованої в межах населеного пункту с. Прилбичі Яворівського району Львівської області (землекористувач ТзОВ «Кормотех»)
  12. Про затвердження проекту Детальний план території розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Добростани Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Таратула О.М.)
  13. Про затвердження проекту Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з ОСГ на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» в с. Когути, Новояворівська ТГ, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Борова Л.В.)
  14. Про затвердження проекту Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з ОСГ на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» в с. Когути, Новояворівська ТГ, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Зеленюх І.Ф.)
  15. Про затвердження проекту Детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки за кадастровим номером 4625888600:02:000:0889 з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, пов’язаних з отримання прибутку)» в с. Чолгині Яворівського району Львівської області (землекористувач Денека І.С.)
  16. Про затвердження проекту Детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки за кадастровим номером 4625888600:02:000:0893 з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, пов’язаних з отримання прибутку)» в с. Чолгині Яворівського району Львівської області (землекористувач Біловус Г.С.)
  17. Про затвердження проекту Детельний план території для будівництва та обслуговування цеху по виробництву піностирольних плит зі складським приміщенням для сировини та готової продукції, складу готової продукції та сировини, складу готової продукції з твердопаливною котельнею в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач ТОВ «Грейнтрейд+»)
  18. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування релігійного будинку по вул. М. Вербицького м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області (землекористувач Релігійна громада «Церква Євангельських християн-баптистів»)
  19. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель релігійної громади по вул. Шевченка м. Новояворівськ (землекористувач «Релігійна громада Львівської єпархії УПУ Парафії Ікони Божої Матері «Всецариця» о. О.Піджарко)
  20. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі по вул. Сагайдачного, 23-А смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Гунькало І.В.)
  21. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування виробничо-складських будівель у с. Мужиловичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Микитчак І.М.)
  22. Про надання дозволу на розроблення детального плану території південної частини міста для будівництва та обслуговування IV мікрорайону м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області
  23. Про надання дозволу на розроблення ДПТ розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Качмарі Яворівського району Львівської області (землекористувач Войтихівська Г.Г.)
  24. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд вул. Церковна у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Хомік А.І.)
  25. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Летняк О.Г.)
  26. Про надання дозволу на розроблення ДПТ розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Чолгині Яворівського району Львівської області (землекористувач Юрас В.І.)
  27. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Стадники Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Момрик С.С.)
  28. Про найменування іменованого об’єкта за межами населених пунктів Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області
  29. Про найменування нових проектованих вулиць розташованих у с. Старичі, Новояворівської територіальної громади, Яворівського району Львівської області
  30. Про поновлення права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасових споруд по вул. С. Бандери, вул. І. Мазепи, вул. І. Франка у м. Новояворівськ
  31. Про право оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. 50-річчя УПА, 1 («Я Кебаб») м. Новояворівськ для ФОП Копчак Т.М.
  32. Про право оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул. А. Шептицького с. Старичі для ФОП Козак С.М.
  33. Про право оренди елементів благоустрою для обслуговування літнього майданчика по вул. А. Шептицького, 1 (біля «Ажеліка») м. Новояворівськ для ФОП Чунис А.В.

 

  1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (в межах населеного пункту села Чолгині)
  2. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (в межах населеного пункту села Рулево)
  3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (в межах населеного пункту села Терновиця)
  4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (в межах населеного пункту села Ліс)
  5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (в межах населеного пункту села Кам’янобрід)
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ ПАРАФІЇ СОБОРУ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ У С.ПРИЛБИЧІ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» по вул. Данила Галицького, 1 в с.Прилбичі
  7. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з метою її продажу (викупу) Гринаку Володимиру Івановичу
  8. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з метою її продажу (викупу) Верхола Андрію Юрійовичу
  9. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки для обслуговування ринку та автостоянки з метою її продажу (викупу) товариству з обмеженою відповідальністю «ЮТАНО»
  10. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з метою її продажу (викупу) Кущ Михайлу Павловичу
  11. Про поновлення договору оренди землі по вул. Зеленій в м.Новояворівськ для обслуговування автогаражів для ОК «Лісний»
  12. Про дострокове розірвання договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом №801 від 30.08.2021 року укладеного з Юр Володимиром Володимировичем на земельну ділянку в с.Чолгині для рибогосподарських потреб
  13. Про надання дозволу ТзОВ «НОВУСБУД» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право земельного сервітуту в м.Новояворівську
  14. Про надання дозволу ТзОВ «ЯВОРІВ ЕНЕРГО» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради
  15. Про надання дозволу ТзОВ «ЯВОРІВ ЕНЕРГО» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок, на які поширюється право земельного сервітуту на території Кам’янобрідського старостинського округу Новояворівської міської ради
  16. Про затвердження ТзОВ «ЯВОРІВ ЕНЕРГО» проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в с.Добростани  Новояворівської міської ради
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах Добростанського старостинського  округу Новояворівської міської ради для обслуговування електропідстанції водозабору «Великополе» ЛМКП «Львівводоканал»
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах Кам’янобрідського старостинського  округу Новояворівської міської ради для обслуговування свердловини №1а водозабору «Кам’яноброди» ЛМКП «Львівводоканал»
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду КП «Городоцьке водопровідно-каналізаційне господарство» на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради для обслуговування свердловини питної води села Лісновичі
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка розташована в смт Шкло Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області, кадастровий номер 4625856500:02:000:0190, (КВЦПЗ-16.00) землі запасу зі зміною конфігурації без зміни площі
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в смт Шкло Ненека Тарасу Васильовичу
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в смт Шкло Вус Світлані Петрівн
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі по вул. Шептицького в смт Шкло Домарацькому Остапу Євгеновичу
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в смт Шкло Шипка Олегу Богдановичу
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, кадастровий номер 4625884800:01:000:0052, площею 9,5879 га в с.Кам’янобрід
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської радиплощею 17,2647 га
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради площею 6,0745 га
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Сидор Роману Богдановичу
  29. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Лещишин Ганні Володимирівні
  30. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради біля с.Терновиця
  31. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мужиловицького старостинського округу Новояворівської міської ради Шалавило Пелагії Іванівні
  32. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кам’янобрідського старостинського округу Новояворівської міської ради Форліта Михайлу Михайловичу
  33. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради біля с.Добростани
  34. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради біля с.Добростани для Шафран Романії Степанівни та Муравської Ольги Григорівни
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Тицейко Ігорю Степановичу
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Угрин Вікторії Анатоліївні
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Зеленюх Андрію Миколайовичу
  38. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло
  39. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Мужиловичі
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. П.Андрусіва, 28 в с.Кам’янобрід Ділай Марії Іванівні
  41. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Молошковичі
  42. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Добростани
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Вишнева, 5 в с.Прилбичі Юрас Остапу Миколайовичу
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Вербова, 22 в смт Шкло Степуренко Любомирі Олександрівні та Яворській Надії Олександрівні
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на конкурентних засадах (земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,4340 га в м.Новояворівськ
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на конкурентних засадах (земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом, для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови, площею 0,1505 га в м.Новояворівськ по вул. Т.Шевченка
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. С.Бандери,155 в с.Молошковичі філії «Молошковицька початкова школа» Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Новояворівської міської ради
  48. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність Новояворівської міської ради
  49. Про звернення депутатів Новояворівської міської ради до Голови Верховної Ради України

 

Міський голова           Володимир МАЦЕЛЮХ

 

Переглядів - 45