Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Ліс

Оголошення

Новояворівська міська рада повідомляє,  що 15.06.2023 на засіданні сорок сьомої сесії VIII скликання прийнято рішення за № 2457 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (в межах населеного пункту села Ліс)».

Новояворівська міська рада вирішила:

  1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (в межах населеного пункту села Ліс).
  2. Виконавчому комітету Новояворівської міської ради підготувати інші необхідні документи з метою введення в дію з 01.01.2024 нової нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (в межах населеного пункту села Ліс).
  3. Дане рішення оприлюднити на офіційному веб-сайті міської ради згідно вимог чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою та першого заступника Новояворівського міського голови Галину Джулай.

 

Переглядів - 19