Відзначення учнівської молоді та педагогів

Відзначення учнівської молоді та педагогів у номінації #Бути_Людиною_2023.

29 червня відбулася видатна подія, яка закарбується в пам’яті багатьох людей.

Новояворівська територіальна громада спільно з Жовківською територіальною громадою, за сприяння та підтримки Освітнього центру імені отця Юліана Дзеровича, започаткували унікальний проєкт – відзначення учнівської молоді та педагогів у номінації #Бути_Людиною_2023. Проєкт присвячений року Патріарха Любомира Гузара.

Розпочалися урочистості із благословення номінантів та гостей заходу в Архикатедральному соборі Святого Юра у місті Львові. Церемонія вручення нагород відбулася у блаженному місці – Митрополичих садах.

Новояворівський міський голова привітав учнів та педагогів, представлених до нагороди, та відзначив, що вони є обраними, справжніми Людьми, особистостями з незламною мотивацією до постійного прагнення творити добро. Підкреслив багатогранність їхнього внутрішнього всесвіту, який захоплює оточуючих.

Вітати номінантів на святі світла і добра та вручити почесні відзнаки з’їхалися запрошені гості з усієї Львівщини:

  • Владика Ігор Возьняк, архієпископ і Митрополит Львівський
  • Парасковія Дворянин, українська журналістка, ведуча телевізійних програм, викладач кандидат наук із соціальних комунікацій, депутатка Львівської обласної ради
  • Галина Бордун, голова консультативно-координаційних центрів для ВПО
  • Юрій Карвацький, директор освітнього центру імені Юліана Дзеровича
  • Ореслава Хомик та Орест Тур, представники департаменту освіти і науки Львівської ОДА
  • Сестра Севастіяна Карватська, голова комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я та викладачка Львівсько медичного фахового коледжу післядипломної освіти
  • Віктор Біщук, військовослужбовець ЗСУ

Окрасою заходу була неймовірна кавер-виконавиця Євгена Андріїв та Юлія Сливка, видавець, філолог (PhD), блогерка, авторка книжки «Чуєш, коли приїдеш додому?» (Спеціальна відзнака Book Forum Lviv 2019).

Учасники заходу почули неймовірно талановитого, юного артиста, вихованця вокальної студії «Мій голос», Максима Зарічного, який переїхав у Новояворівську громаду з Херсонщини.

Дякуємо нашим партнерам Жовківській міській раді, в особі міського голови Олега Вольського.
Висловлюємо вдячність Отцю Юрію Карвацькому, директору освітнього центру імені отця Юліана Дзеровича та його колективу за підтримку та співдію в організації заходу.

Щиро дякуємо Благодійній організації “Фундація Духовного Відродження” за щоденну, жертовну працю.

Сподіваємося, що цей проект матиме продовження, адже поряд Справжні Люди.

Дякуємо Богу та ЗСУ за можливість насолодитися мирним часом цього дня! Пам’ятаймо настанову: «Старайтеся бути справжніми людьми, бо це Божа воля» – Любомир Гузар.

Марія Деревінська, Леся Кабан

 

Переглядів - 11