Випуск 2023. Випускники – наша гордість

Випускники – наша гордість, гордість Новояворівської територіальної громади, творці її майбутнього.

Випуск 2023 налічує 484 учні 11-их класів, які здобули повну загальну середню освіту у закладах освіти Новояворівської міської ради.

Свідоцтва особливого зразка та золоті медалі🥇 «За високі досягнення у навчанні» отримали 25 здобувачів освіти.

Свідоцтва особливого зразка та срібні медалі🥈 «За досягнення у навчанні» отримали 6 здобувачів освіти.

Протягом 2022-2023 навчального року ми були свідками вражаючої стійкості як учителів, так і учнів. Їх змусили жити в реаліях, які диктувала війна. Їм доводилося стикатися з багатьма викликами: повітряними тривогами, відключеннями електроенергії та адаптацією до нового оточення за кордоном.

Але вони змогли не лише встояти, а й досягти нових висот у своєму навчанні, стали призерами обласних, Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та конкурсів.

Новояворівський міський голова Володимир Мацелюх привітав випускників із одним з найважливіших днів у житті, наголосивши, що вони є першими, хто цілий навчальний рік в умовах війни боролися за право отримати освіту.

Ворог забрав багато у наших дітей того, що має бути в повноцінному дитинстві. Але він ніколи не зможе позбавити головного: доброти, щирості, прагнення бути вільними. Саме завдяки хоробрим бійцям, які до останнього подиху боронять Батьківщину, в дітей є можливість насолоджуватися теперішнім та майбутнім.

На святі звучали щирі слова вдячності педагогам, які швидко адаптувались до нових вимог і знаходили творчі шляхи для забезпечення ефективного навчання й батькам випускників, які зробили неоціненний вклад у виховання своїх дітей.

Віримо у світлу долю нашої молоді і впевнені, що їм вдасться подолати будь-які перешкоди, які зустрінуться на їхньому життєвому шляху.

Переглядів - 77