Запрошуємо на навчальні тренінги для підприємців

Підготуйтесь до найцікавішої підприємницької події Рава-Руської територіальної громади в рамках EU4Business! 🌱🌍

🌟У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини в місті Рава-Руська вже цього літа буде проходити тренінг на тему «Виробництво і торгівля екологічно чистими продуктами харчування».

 

📅 Дата: 17-21 липня 2023 року.

📍 Місце: ресторанно-готельний комплекс «Рата», м. Рава-Руська.

🌿 Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб: від підприємців, фермерів, представників сільськогосподарських кооперативів до працівників громадських організацій та державних структур на тренінг, де ви дізнаєтесь все про виробництво екологічно чистих продуків харчування та торгівлю ними в Україні.

Основні теми заходу:

1️⃣   Особливості бізнесу з виробництва й торгівлі екологічно чистими продуктами харчування в Україні: досвід, перспективи та виклики.

2️⃣   Доступ до міжнародних ринків: як залучити клієнтів з-за кордону та експортувати свою продукцію.

3️⃣   Екологічна сертифікація: процес отримання сертифікату якості та його вплив на сприйняття продукту споживачами.

4️⃣   Створення і розвиток сільськогосподарських кооперативів: важливість співпраці та об’єднання фермерів для ефективного виробництва й збуту.

5️⃣   Бізнес планування: розробка стратегії, визначення цілей, управління фінансами та ресурсами, аналіз ринку та конкурентів.

6️⃣   Формування каналів реалізації екологічно чистих продуктів харчування: вибір оптимальних каналів збуту, маркетинг та просування продукції, залучення нових клієнтів.

💡 Отже, на тренінгу ви отримаєте цінні знання, навички та практичні інструменти, які допоможуть вам започаткувати власний бізнес або покращити наявний. 💼🌱

🤝 Крім того, подія надасть унікальну можливість зустрітися з однодумцями та фахівцями у сфері екологічного харчування, обмінятися досвідом і встановити цінні бізнес-контакти. 🌍📈

🌟 Тож запрошуємо всіх, хто бажає розвивати екологічно чисте виробництво та торгівлю продуктами харчування долучитися до тренінгу. 🌿👥

Реєстрація вже відкрита й триватиме до 21 липня 🎟📝переходьте за посиланням:

https://forms.gle/SqyKeWXrFxoNEUb17

Захід відбудеться в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за співфінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальний партнер з виконання – КУ «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради.

Зміст публікації та тренінгу є виключною відповідальністю КУ «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини.

 

Переглядів - 5