Міський голова провів чергову розширену нараду

5 вересня міський голова Володимир Мацелюх провів чергову розширену нараду з керівниками відділів міської ради, старостами, представниками ДСНС, поліції та охорони здоров’я, щодо їх роботи, отриманих результатів, недоліків та шляхів їх усунення.

Про головне на нараді:

🔹 Про роботу організації Новояворівської міської організації Товариства Червоного Хреста розповіла голова товариства – Абрамчук Надія Василівна. Зокрема, про вектори роботи організації, про наявні програми, про надання гуманітарної та соціальної допомоги.

🔸 Керівник ЦНАПу Ганусяк Уляна доповіла про роботу установи за 3-місячний період.
До центру надання адміністративних послуг подано такі заяви:
– з земельних питань – понад 400;
– на видачу паспортів – 1653 (за період від лютого до вересня);- на реєстрацію шлюбу – 160 (з початку року);
– видано довідок – 4351;
– реєстрація ФОП – 100 осіб;
– реєстрація юридичних осіб – 35;
– інформаційні довідки військовим – 100;
– демографічна ситуація: в серпні народилось 32 особи, померло 34 особи.

Також, відтепер в Дія Центр працює 3 паспортні станції, 2 на приймання та 1 на видачу. Це дає змогу обслуговувати 40 людей щодня.

🔹 Директор центру надання соціальних послуг Оксана Білан-Звізло розповіла про підготовку до осінньо-зимового періоду одиноких громадян похилого віку. Вона повідомила, що догляду потребують 162 особи. 11 осіб з інвалідністю. 32 особи сільської місцевості потребують твердого палива на зимовий період. Передбачається виділення 1300 грн на особу для щорічної закупівлі овочів. Центр співпрацює з фондами, особливо з Червоним Хрестом. Надається гуманітарна допомога для людей похилого віку на зиму. Постійна робота з особами ВПО, яких в громаді 1021 особа. 39 дітей забезпечено шкільним приладдям. Створені робочі місця соціальних працівників по громаді – 15. Ці робочі фінансуються у співвідношенні 75% – державні кошти, 15% – бюджет нашої громади.

🔸 У своїй доповіді т.в.о. директора КНП НМР «Новояворівська лікарня ім.Ю.Липи» Григорій Мороз повідомив про те, що до кінця місяця планується завершення ремонту укриття. Наголосив про необхідність створення медичної стаціонарної реабілітації. Також щодо підготовки до зимового періоду: лікарні потрібен ще один генератор. А на завершення доповіді, Григорій Васильович застеріг присутніх про поширення такої інфекційної хвороби як лептоспіроз та поінформував про шляхи профілактики:
– дотримуватись правил особистої гігієни, мити руки перед вживанням їжі;
– не купатись у забруднених водоймищах;
– знищувати щурів і мишей, не допускати забруднення гризунами харчових продуктів та питної води.

🔹 Керівник Яворівської ДПІ розповів про роботу підприємств без касових апаратів та про передбачені штрафи для таких випадків.

🔸 Міський голова представив нового поліційного офіцера громади – Горон Михайла Миколайовича.

По завершенню наради Володимир Мацелюх надав доручення відповідальним особам.

 

Переглядів - 99