Скликається П’ятдесят друга чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради VIII скликання

НОВОЯВОРІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ

 

Відповідно до розпорядження Новояворівського міського голови №51-р від 29.09.2023 скликається П’ятдесят друга чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради восьмого скликання, у четвер, 12 жовтня 2023 року, о 10.00 год, у приміщенні сесійного залу.

Пропонований порядок денний:

  1. Про звіт начальника Відділу «Центр надання адміністративних послуг»  про роботу за 2023 рік
  2. Про внесення змін в Порядок надання адресної матеріальної допомоги
  3. Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян – мешканців Новояворівської територіальної громади на 2023-2025 роки
  4. Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади на 2023 рік
  5. Про внесення змін до рішення Новояворівської міської ради №3 «Про умови оплати праці Новояворівського міського голови» від 08.12.2020 року
  6. Про призначення директора Комунального некомерційного підприємства «Новояворівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новояворівської міської ради
  7. Про введення додаткових ставок у штатні розписи закладів освіти Новояворівської міської ради
  8. Про надання дозволу на списання та списанням з правом реалізації основних засобів та інших необоротних матеріальних активів
  9. Про надання згоди КНП «Новояворівська лікарня ім. Ю. Липи» Новояворівської міської ради  на передачу в оренду нежитлового приміщення
  10. Про внесення до переліку об’єктів Терновицької сільської ради, які передаються в комунальну власність Новояворівській міській раді.
  11. Про передачу в оперативне управління відділу освіти Новояворівської міської ради частини приміщення в с. Підлуби на вул. Шкільна, 27.
  12. Про передачу в оперативне управління відділу культури Новояворівської міської ради частини приміщення в с. Підлуби на вул. Шкільна, 27
  13. Про передачу Центром надання соціальних послуг Новояворівської міської ради необоротних матеріальних активів Відділу освіти Новояворівської міської ради
  14. Про прийняття майна до комунальної власності Новояворівської міської ради з подальшою передачею на баланс МКП «Новояворівськводоканал»
  15. Про затвердження в новій редакції Статуту комунального підприємства «Новояворівськжитло»
  16. Про поновлення права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасових споруд по вул. С. Бандери, вул. І. Мазепи, вул. І. Франка у м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області
  17. Про затвердження проекту Детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки, що перебуває у власності для ведення ОСГ, під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. І.Франка в с. Кам’янобрід, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Рудковський А.Є.)
  18. Про затвердження проекту Детальний план території розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр.Козак Н.В.)
  19. Про затвердження проекту Детальний план території розміщення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Качмарі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Войтихівська Г.Г.)
  20. Про затвердження проекту Детальний план території розміщення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в урочищі «Гніно» с. Терновиця, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр.Буфан С.М.)
  21. Про затвердження Детельного плану території центральної частини с. Бердихів в складі: футбольне поле включно з іншими об’єктами громадської забудови (дитячі ігрові та спортивні майданчики,відпочинкові майданчики), Яворівського району, Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада).
  22. Про затвердження Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Летняк О.Г.)
  23. Про затвердження Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель релігійної громади по вул. Т. Шевченка, м. Новояворівськ, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Релігійна громада Львівської єпархії УПУ Парафії Ікони Божої Матері «Всецариця» о. О.Піджарко)
  24. Про затвердження проекту Детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Старичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Охримчук С.М.)
  25. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у с Бердихів, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Хім’як Є.В.)
  26. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Максимишин Л.М.)
  27. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Телиця Л.М.)
  28. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки для влаштування санітарної охоронної зони об’єкта у с. Чолгині (землекористувач Новояворівська міська рада)
  29. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території щодо обслуговування житлових будинків, які обслуговує ОСББ «Добробут – 51» (землекористувач Голова правління ОСББ «Добробут – 51» Палюх І.В.)
  30. Про надання дозволу на внесення змін (зміна 2-2.1) у Детальний план території північно-західної частини м. Новояворівськ (зміна 2-2) по вул. Сонячна м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області (аукціон)
  31. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі по вул. Небесної Сотні смт. Шкло Яворівського району Львівської області (аукціон)
  32. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі по вул. Сагайдачного смт. Шкло Яворівського району Львівської області (аукціон)
  33. Про надання дозволу на розроблення ДПТ розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач Ненека П.О.)
  34. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Пелиньо Г.В.)
  35. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Юпин М.В.)
  36. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території розміщення земельної ділянки для облаштування парку в с. Рулево (землекористувач Новоявояворівська міська рада)
  37. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування обєкта  торгівлі у с. Мужиловичі, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Мисечко І.Р.)
  38. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування обєкта  торгівлі у с.Чолгині, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Дзюба П.В.)
  39. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території розміщення земельної ділянки для гаражного будівництва у смт. Шкло, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Мурин Ю.А.)
  40. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди по вул. 50 – ліття УПА, м. Новояворівськ для  ФОП Стадник О.М.
  41. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди (військторг) по вул. А. Шептицького, с. Старичі для  ФОП Бойко А.А.
  42. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди (мобільні аксесуари)  по вул. А. Шептицького, с. Старичі для  ФОП Маринчук О.В.
  43. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди по вул. Зелена, м.Новояворівськ для  ФОП Хомечко М.І.
  44. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової по вул. С. Бандери в м. Новояворівськ. для  ФОП Тесля М.С.
  45. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди (ремонт одягу) по вул. С. Бандери, м.Новояворівськ  для  ФОП Кук Л.І.
  46. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди по вул. Ю. Липи, м. Новояворівськ для ФОП Лаврик З.М.
  47. Про  погодження  надання в користування мисливських угідь Приватному підприємству «Мисливське господарство «ЯВІР»
  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж території Новояворівської територіальної громади
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ЛМКП «Львівводоканал» в с. Воля Добростанська Новояворівської міської ради для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)
  50. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування фельдшерсько-акушерського пункту (ФАП) в с. Молошковичі
  51. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування стадіону в складі футбольного поля з іншими будівлями та спорудами в с.Кам’янобрід
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування дитячого спортивного та ігрового майданчиків с.Кам’янобрід
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах Добростанського старостинського  округу Новояворівської міської ради для обслуговування електропідстанції водозабору «Великополе» ЛМКП «Львівводоканал»
  54. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах Кам’янобрідського старостинського  округу Новояворівської міської ради для обслуговування свердловини №1а водозабору «Кам’яноброди» ЛМКП «Львівводоканал»
  55. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. Т.Шевченка, 8А, 8Б, 8В для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Новояворівськ»
  56. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Т.Шевченка, 124 в с. Добростани для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості Юца Андрію Євгеновичу
  57. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівлі лабораторії «А-2» на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Рубай Мар’яну Івановичу
  58. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (12.11), для обслуговування майстерні та критої автостоянки з метою її продажу (викупу) Полюзі Роману Степановичу
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Привокзальній, 8д в м. Новояворівську та надання дозволу на проведення її експертної грошової оцінки з метою її продажу (викупу) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для Балушки Стефанії Федорівни
  60. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки для реконструкції трансформаторної підстанції під будівлю адмін-побутових приміщень з метою її продажу (викупу) Гебій Андрію Васильовичу
  61. Про внесення змін в рішення сесії Новояворівської міської ради №2562 від 17.08.2023 «Про передачу в оренду земельних ділянок ТзОВ «ЯВОРІВ ЕНЕРГО+» для будівництва та обслуговування вітроелектростанцій і ліній електропередач на території Прилбичівського старостинського округу Новояворівської міської ради»
  62. Про припинення договору оренди землі орендарю ЗАТ «УМЗ» шляхом його дострокового розірвання за згодою сторін
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж та технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею  0,0400 га, кадастровий номер 4625884800:01:000:0060 для обслуговування базової станції стільникового зв’язку в межах Кам’янобрідського старостинського округу Новояворівської міської ради ПрАТ «ВФ Україна»
  64. Про дострокове розірвання договорів оренди землі укладених з ТзОВ «ВІНД ПАВЕР ДЖІ ЕС АЙ» в с.Прилбичі для будівництва та обслуговування вітроелектростанцій та передача земельних ділянок в оренду ТзОВ «ЯВОРІВ ЕНЕРГО»
  65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТзОВ «Вікнабуд» по вул. Привокзальній, 3 в м. Новояворівськ для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості
  66. Про передачу в оренду земельної ділянку в м. Новояворівську по вул. А.Шептицького,7 для обслуговування торгового павільйону Чунис Андрію Васильовичу
  67. Про внесення змін в Договір оренди землі №739 від 28.01.2020, кадастровий номер земельної ділянки 4625810500:04:008:0056
  68. Про поновлення договору оренди землі в м. Новояворівську по вул. Зеленій для обслуговування цеху по виготовленню металовиробів для Лега Тараса Омельяновича
  69. Про поновлення договору оренди землі по вул. С.Бандери в м. Новояворівську для обслуговування встановленого торгового павільйону «Квіти» для Собейко Тараса Васильовича
  70. Про поновлення договору оренди землі в м. Новояворівську по вул. Привокзальній для розміщення столярного цеху Коцур Володимиру Юрійовичу
  71. Про поновлення договору оренди землі по вул. М.Вербицького – Р.Шухевича в м. Новояворівськ для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку для ТзОВ «Галич Стандарт»
  72. Про поновлення договору оренди землі по вул. А. Гординського в смт Шкло для розміщення торгового павільйону для Стасів Зоряни Анатоліївни
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  поділу земельної ділянки, яка належить до земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності, кадастровий номер 4625880400:02:000:0035, площею 5,4087 га на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради
  74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в смт Шкло Пирч Галині Юріївні
  75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в с.Терновиця Трубич Ірині Степанівні
  76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в м.Новояворівськ Балушка Стефанії Федорівній
  77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в с.Когути Зеленюх Івану Федоровичу
  78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в с.Чолгині Денека Ірині Степанівні
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в м. Новояворівськ Шевченко Марті Романівні
  80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі в смт Шкло Палига Мирославу Івановичу
  81. Про внесення змін в рішення сесії Прилбичівської сільської ради №51 від 15.10.1996 року «Про надання земельної ділянки у приватну власність під будівництво індивідуального житлового будинку»
  82. Про внесення змін в рішення сесії Терновицької сільської ради №101 від 25.10.1995 року «Про виділення земельної ділянки Пугало Ігору Петровичу на будівництво індивідуального жилого будинку»
  83. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Прилбичі Яворівського району Львівської області
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Л.Українки, 32 в с.Рулево Гіщак Степанії Петрівні
  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Залізнична, 18 в с.Старичі Станько Ользі Олексіївні
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Центральна, 65 в с.Воля-Старицька Довба Миколі Миколайовичу
  87. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Яворівського району Львівської області
  88. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Чолгині Яворівського району Львівської області
  89. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Добростани Яворівського району Львівської області
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Гнап Роману Володимировичу
  91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Панчишин Надії Василівні
  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбичівського старостинського округу Новояворівської міської ради Шевчик Марії Дмитрівні
  93. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбичівського старостинського округу Новояворівської міської ради Видивник Ірині Іванівні
  94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Зілінській Світлані Іванівні
  95. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Федак Оксані Ярославівні та Дмитришин Богдану Степановичу
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мужиловицького старостинського округу Новояворівської міської ради Котиляк Михайлу Степановичу
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мужиловицького старостинського округу Новояворівської міської ради Радюк Надії Пантелеймонівні
  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Крилик Євгенії Василівні
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Крилик Роману Івановичу
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Шкирько Марії Михайлівні
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Качмар Ігорю Михайловичу
  102. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради біля с.Бердихів
  103. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Лисецькій Катерині Григорівні
  104. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Обушко Любов Григорівні
  105. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Орловському Григорію Григоровичу
  106. Про передачу в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування по вул.І.Франка, 7 в м.Новояворівськ для МКП «Новояворівськводоканал»

 

              Міський голова                                                                 Володимир МАЦЕЛЮХ

Переглядів - 391