Інформаційно-роз’яснювальний захід

Нещодавно заступник начальника Новояворівського управління ЯФ ЛОЦЗ Наталія Штех провела інформаційно-роз’яснювальний захід для осіб, які переїхали у смт. Шкло з районів ведення активних бойових дій або тимчасово окупованих територій України.

До заходу долучилися Оксана Корб’як , заступник начальника відділe обслуговування громадян № 21 ГУ ПФУ у Львівській області, Уляна Ганусяк, начальник відділу ЦНАП Новояворівської міської ради, та Оля Коваль, провідний юрист Сектору «Новояворівське бюро правової допомоги» Львівського відділу з надання безоплатної правничої допомоги. У заході, який відбувся у місці компактного проживання ВПО – ДП «СКЛЦ «Шкло», взяло участь 25 осіб.

Наталія Штех донесла до присутніх інформацію про актуальні вакансії у Яворівському районі, переваги легальної зайнятості та активні програми зайнятості, зокрема про програму єРобота, професійне навчання тощо. Особлива увага була зосереджена на питанні про можливість отримання ваучера на навчання внутрішньо переміщеними особами, зокрема ознайомлено з переліком професій на навчання та умовами отримання ваучера.

На усі запитання присутні отримали вичерпні відповіді. Представники пенсійного фонду, центру надання адміністративних послуг та правової допомоги також проінформували про послуги своїх установ.

Відділ обслуговування громадян N21 – сервісний центр м.Новояворівськ ЦНАП Новояворівської громади.

 

Переглядів - 68